26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Alexia Eram, o prezență deosebită în noul sezon America Express transmis de Antena 1. Tot ce știai și ce nu știai despre ea: vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Sezonul 6 America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. 9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor în cel mai provocator reality show din România.

Lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, au făcut echipă în sezonul 6 al emisiunii America Express, show ce se va difuza în curând la Antena 1. Fiica Andreei Esca a povestit cum a fost experiența trăită departe de casă, de familie, de iubit și de prieteni.

”America Express a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții. Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea! De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție.

Am întâlnit niște oameni minunați. Am legat prietenii, acolo, și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Abia aștept să vedeți emisiunea! Este o experiență de neuitat, care ți se poate întâmpla doar o dată în viață. Am trecut prin atât de multe lucruri și abia aștept să vă pot povesti tot ce s-a întâmplat”, a spus Alexia.

Alexia Eram: ”Este incredibil tot ce-am trăit acolo”

”Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în «normalitate», după atâta timp în care, efectiv, ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris. Această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să îți dai seama cât de norocos ești cu viața ta. Te ajută să îți dai seama de problemele reale.

OK, da, și noi avem problemele noastre, fiecare om are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este, efectiv, o lecție de viață. Este incredibil tot ce-am trăit acolo și chiar trăiești viața! Trăiești viața fără telefon, fără bani. Pur și simplu, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a povestit Alexia Eram, potrivit Click.

Tot ce știai și ce nu știai despre ea: vârsta, studii, familie, carieră

Fiica Andreei Esca s-a născut pe 31 august 2000, are 21 de ani şi a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din Bucureşti, cu predare în limba franceză. După ce a promovat examenul de Bacalaureat, a plecat la studii în Anglia. A studiat marketing, publicitate şi relaţii publice, în domeniul modei la University For the Creative Arts.

Alexia Eram are un iubit cel pușin la fel de celebru: Mario Fresh. Cei doi au o relație de mai bine de 7 ani, însă nu au de când să se căsătorească prea curând,

”Oamenii, pentru că suntem împreună de atât de mult timp împreună, se așteaptă să facem următorul pas, doar că uită câți ani avem. Noi suntem împreună de când eram foarte mici. Încă suntem foarte mici și nu cred că este momentul de așa ceva, cred că mai avem foarte mult timp”, a spus Alexia Eram.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Citește și: Vlad Huidu face echipă cu Giulia în noul sezon America Express. Ce nu știi despre fratele lui Șerban Huidu: vârstă, studii, carieră