25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

„Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez”

Must Read

Vali Vijelie este un tată model. Are trei băieţi şi o fată, iar slăbiciunea lui este, bineînţeles, domnişoara care a terminat anul acesta liceul. Cântăreţul îi face toate poftele, dar are grijă să îi dea şi cele mai bune sfaturi.

Recent, Vali Vijelie i-a cumpărat o maşină, deloc ieftină, fiicei, dar autoturismul a venit la pachet cu o serie de sfaturi preţioase.

„Leu de pe stradă când ajunge acasă se face o pisicuţă mică. Un motănel foarte frumos, bun. Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez. Cine nu ascultă nu primeşte nimic, chiar dacă am de unde. Trebuie să dai rezultate. Mă refer la copii”, a spus Vali Vijeie.

Vali Vijelie îşi învaţă copiii să fie chibzuiţi şi să aprecieze tot ceea ce au, dat fiind faptul că sunt foarte mulţi oameni care nu îi permit lucrurile lor.

„I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, a mai spus Vali Vijelie.

Drama neștiută a lui Vali Vijelie! Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct

Întrebat dacă timpul a alinat durerea pierderii părinților săi, Vali Vijelie și-a amintit totul despre cel mai trist moment din viața sa. Face cu greu față pierderii celor mai importanți oameni din viața sa, mai ales că mama sa s-a stins din viață fix de ziua lui de naștere. Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct și abia și-a putut stăpâni emoțiile când a vorbit despre cea care i-a dat viață. În plus, din acel moment, manelistul a renunțat să-și mai serbeze zilele de naștere.

”Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și… mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua.”, a povestit Vali Vijelie cu ochii în lacrimi, în cadrul unei emisiuni TV.

Vali Vijelie: ”Nu am fost supărat pe Dumnezeu la moartea mamei”

Totodată, Vali Vijelie a ținut să precizeze că nu a fost niciodată supărat pe Dumnezeu pentru moartea mamei sale. Dacă ar fi fost după el, ar fi dat orice ca ființa iubită să trăiască o veșnicie, însă, destinul a avut alte planuri pentru ea.

”Nu, nu am fost supărat pe Dumnezeu la moartea mamei. Nu ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum să fac asta niciodată, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta se întâmplă tuturor, nu numai la mine”, a mai adăugat manelistul.

O altă dramă care l-a marcat profund a fost și moartea tatălui său. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre decesul tatălui său, dar mai ales, despre faptul că a fost nevoit să meargă la o petrecere, imediat după ce și-a condus părintele pe ultimul drum. De asemenea, Vali Vijelie şi-a pierdut şi fratele de doar 16 ani.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.