17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Mihai Voropchievici, HOROSCOPUL RUNELOR pana la IARNA. Racii au alaturi forta Divina, Pestii au succes

Must Read

HOROSCOP RUNE BERBEC

Berbecii lasa distractiile deoparte. Muncesc mult, dar pentru bani. Ce fac acum le aduce bani si pot avea parte de o promovare in octombrie. Lunile de toamna sunt foarte bune pentru schimbari. Pot lua decizii foarte bune pentru ei, dar si pentru cei dragi.

HOROSCOP RUNE TAUR

Taurii nu prea au spor pana pe 20 septembrie 2023, dar Venus ii ajuta si ii face ca la munca sa primeasca beneficii, dar cu conditia sa indrepte greselile facute. Din octombrie si noiembrie au mult succes in dragoste. Poate sa apara pentru cei singuri o relatie.

HOROSCOP RUNE GEMENI

Gemenii au o perioada de toamna cu oscilatii, cand au noroc, cand au ghinioane, dar au succes in dragoste. Prin comunicarea lor au sansa sa devina un fel de profeti. Vin cu vesti pentru cei din jur care se dovedesc a fi profetice. Unii se pot intoarce la un vechi loc de munca datorita faptului ca li se ofera castiguri mai mari.

HOROSCOP RUNE RAC

Racii trebuie sa uite de probleme, pentru ca sunt norocosi. Isi pot achita o datorie mai veche. Din octombrie, au mari sanse de acumulari materiale, multe castiguri substantiale care conteaza. Nu se angreneaza ei cu alte sarcini suplimentare. Cu alte cuvinte, forta divina e alaturi de ei.

HOROSCOP RUNE LEU

Leul trebuie sfatuit sa profite de oportunitati deoarece are avantaje multiple. Rani mai vechi din dragoste se vindeca. Evenimentele de acum pot avea consecinte pe termen lung. Ce li se intampla e ecoul faptelor lor din luna precedenta sau de la inceputul lunii. Atentie la cheltuirea banului!

HOROSCOP RUNE FECIOARA

Fecioarele au luni de toamna cu sanse noi de castig. Sunt schimbari multe, ocazii multe, dar ele trebuie sa decida. Sa nu mai traiasca in trecut. Septembrie si octombrie sunt luni cu multa munca. Noiembrie aduce alte surse de castig. E cazul ca in aceasta luna sa isi faca proiecte de viitor.

HOROSCOP RUNE BALANTA

Balantele trebuie sa se bazeze doar pe ele. Singure isi fac norocul in aceasta toamna. Tot in octombrie pot aparea multe colaborari. Scorpionii au in toamna aliata planeta norocului, pe Jupiter. Se impun intr-o relatie pe care o considerau incerta si iau o decizie buna. Din octombrie sunt avantaje in toate deciziile pe care le vor lua.

HOROSCOP RUNE SAGETATOR

Sagetatorii isi imbunatatesc conditiile de munca, dar toamna aduce provocari. In familie pot aparea tensiuni. E posibil sa piarda bani din neatentie, sa ii gaseasca altcineva care aveau nevoie de ei. Se pot redresa in luna octombrie. Dragostea va trece in plan secund. Partenerul ii va sustine pe perioada de toamna.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN

Capricornii muncesc fara sa astepte recompense. Septembrie vine cu evenimente la care trebuie sa participe, ca le convine sau nu. Pentru cei tineri sunt intalniri la ordinea zilei. Situatii imprevizibile apar la cei care au copii.

HOROSCOP RUNE VARSATOR

Varsatorii trebuie sa pastreze relatiile bune cu totii, cu rudele, cu colegii, cu prietenii. Vor trebui sa isi ofere si ceva liniste, caci octombrie e o luna mai aglomerata. Se focuseaza mai mult pe munca. Posibil sa rateze unele obiective.

HOROSCOP RUNE PESTI

Pestii au un anotimp frumos, cu dragoste, cu succes in dragoste. Pentru unii dintre ei pot aparea si unele dezamagiri. Octombrie si noiembrie sunt luni cu sanse pentru un job nou. Cu alte cuvinte, toamna aduce de toate si lucruri bune, dar si mai putin bune. E o toamna bogata si-n activitati, si-n recompense, dar si pe latura de dragoste.