30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Aceasta mama gaseste solutia pentru utilizarea excesiva a telefoanelor in timpul mesei

Must Read

Utilizarea excesiva a telefoanelor este una din marile probleme ale zilelor noastre. Deoarece oamenii sunt conectati tot timpul la mediul virtual acestia ajung sa nu se mai poata bucura de micile placeri ale vietii sau de momentele de liniste petrecute in familie. Mediul virtual este acaparant si anumite momente precum cina in familie pot fi deranjate de prezenta telefoanelor mobile sau a tabletelor.

Cu cat avem mai multa interactiune in mediul virtual cu atat petrecem mai putin timp cu cei dragi sau cu prietenii si ajungem sa nu mai putem comunica direct cu cei de langa noi. Multi ajung sa prefere sa trimita mesaje in loc sa aiba discutii lejere cu cei din jur.

Cei mici sau cei tineri sunt predispusi sa fie mai afectati de aceasta manie si isi aduc telefoanele si tabletele chiar si la masa in familie. Incercarile acestei mame de a cere ajutorul copiilor atunci cand pune masa sunt de prisos atunci cand acestia sunt afectati de utilizarea excesiva a telefoanelor. Aparent toate tentativele ei de a ii face atenti nu functioneaza.

Insa aceasta mama inteligenta stie cum sa ii motiveze pe cei mici sa vina la masa fara gadget-uri. Aceasta foloseste un dispozitiv care inchide automat televizoarele, wi-fi si alte conexiuni din casa lasandu-i pe cei mici fara mediul virtual. In acele momente ei vor fi nevoiti sa vina la masa fara prezenta constanta a telefoanelor mobile.

Acest dispozitiv are o carcasa de lemn si arata ca o rasnita de piper. Cand cei mici nu mai au wi-fi sunt nevoiti sa participe la masa in familie cu discutii armonioase si sa poarte o conversatie normala.

Acest dispozitiv care lupta impotriva la utilizarea excesiva a telefoanelor sau tabletelor se numeste Hacker Pepper si poate fi utilizat in orice casa pentru a opri reteaua wi-fi atunci cand este nevoie.