sâmbătă, septembrie 23, 2023

Aris Eram face echipă cu sora sa la America Express. Fiul cel mic al Andreei Esca este bărbat în toată firea! Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Sezonul 6 America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, care va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Lupta aprigă a celor 9 perechi de vedete care se vor ”bate” pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători va putea fi văzută în curând, la Antena 1.

Aris Melkior Eram și sora sa, Alexia Eram, au făcut echipă în sezonul 6 al emisiunii America Express. Fiul Andreei Esca a povestit că și-a dorit să plece în această aventură pentru a descoperi lumea, a se descoperi pe sine.

“Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a povestit Aris înainte de a pleca în marea aventură.

Aris Eram face echipă cu sora sa la America Express. Fiul cel mic al Andreei Esca este bărbat în toată firea!

Aris Melkior Eram este născut la data de 24 iulie 2003 și are vârsta de 20 de ani. Aris este fiul celebrei prezentatoare Andreea Esca și al omului de afaceri Alexandre Eram.

Aris a terminat studiile la Liceul Francez din București și a urmat cursurile unei prestigioase facultăți din Barcelona.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Citește și: Vlad Huidu face echipă cu Giulia în noul sezon America Express. Ce nu știi despre fratele lui Șerban Huidu: vârstă, studii, carieră