sâmbătă, septembrie 23, 2023

Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Sezonul 6 America Express se apropie cu pași repezi, 18 vedete sunt pregătite să pornească în aventura pe Drumul Soarelui, care va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. 

Iuliana Pepene, prezentoarea de știri de la Antena 1, a făcut echipă cu Sonia Simionov, colega ei de serviciu. 

”Aventura America Express este o adevărată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show. Sunt un om activ, nonconformist, cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel.

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia. Ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici. Are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie că suntem o amenințare pentru celelalte echipe”, spunea Iuliana Pepene înainte de călătoria sa pe Drumul Soarelui.

Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Iuliana Pepene s-a născut la Braşov, pe 26 aprilie 1991. Vedeta spune că nu suportă compromisurile. Singurul pe care consideră că l-a făcut în viaţă este acela de a se muta la Bucureşti, dar nu regretă nicio secundă. S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1.

Cu o greutate de 55 de kilograme la 1,70 m înălțime, Iuliana Pepene se bucură de o siluetă perfectă. “Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo. Sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos. Legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun. Deşi nu se compară cu produsele de acasă”, spune Iuliana.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Citește și: Alexia Eram, o prezență deosebită în noul sezon America Express transmis de Antena 1. Tot ce știai și ce nu știai despre ea: vârsta, studii, familie, carieră