22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Ea este Andrada, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în casă. Care ar fi cauza decesului

Must Read

Ea este Andrada, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în casă. Care ar fi cauza decesului

Ștefana Andrada este judecătoarea de numai 32 de ani care a fost găsită moartă în casă. Anchetatori au o pistă în privința cauzei decesului.

Doliu în magistratura din România. Judecătoarea Ștefana Andrada Pavel, de la Judecătoria Gherla, a murit la doar 32 de ani. Tânăra a fost găsită în casă, fără suflare, la mijlocul săptămânii.

Ștefana Andrada este tânăra judecătoare găsită moartă în casă. Ce spun anchetatorii despre cauza decesului

Caz tragic în județul Cluj. Un magistrat de la Gherla a murit în propria locuință. Judecătoarea avea doar 32 de ani. Miercuri, 13 septembrie, mai mulți colegi ai acesteia ar fi încercat să o contacteze de câteva ori, însă fără succes. Bănuind că ceva grav s-ar fi putut întâmpla, angajații de la Judecătoria Gherla au decis să apeleze serviciul de urgență 112.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai răspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis polițiștii clujeni. Andrada Ştefana Pavel a fost numită în urmă cu doi ani judecătoare la Gherla.

Imediat, un echipaj s-a deplasat la locuința acesteia. Din păcate, cele mai mari temeri s-au adeverit. Polițiștii au găsit-o pe femeie fără viață. Chiar miercuri, ea trebuia să conducă o ședință.

Între timp, s-a aflat și identitatea victimei. Judecătoarea decedată este Ștefana Andrada Pavel. Există informații că aceasta s-ar fi sinucis. Se pare că ar fi murit în urma unei supradoze, scriu cei de la Observator News.

Cei de la Antena 3 transmit că femeia suferea de o boală gravă de plămâni. De asemenea, există şi suspiciunea că ar fi suferit de depresie şi este posibil să fi luat anumite pastile.

Consiliul Superior al Magistraturii deplânge moartea fulgerătoare a judecătoarei din Gherla

După tragedia de la mijlocul acestei săptămâni, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis pe site-ul instituței un mesaj de condoleanțe pentru familia îndoliată a magistratului

Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei Pavel Andrada Ștefana, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”.