12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Reactia publicului a facut din interpretarea acestui cantec un moment unic

Must Read

Reactia publicului merita tot efortul depus intr-o interpretare. Aplauzele si modul lor de a recepta concertul sau piesa de teatru ii motveaza pe artisti sa dea ce au ei mai bun. Daca publicul este receptiv atunci mai mult de jumatate din emotia interpretarii este adusa de catre ei. Reactia publicului este mai mult decat o multumire pentru artist si pentru prestatie, este de fapt o unda de energie care transcede si schimba muzica sau piesa de teatru. Fiecare artist isi doreste sa ramana in mintea publicului prin interpretarile si creatia sa, daca stranesti emotii prin arta ta atunci cu siguranta lumea nu te va trece cu vederea. Toti avem nevoie de o forma artistica care sa ne reprezinte si fata de care sa ne asociem iar artistii care ne ajuta sa gasim ceea ce avem nevoie pentru sufletul nostru devin artistii nostri preferati..

Cantareata britanica Adele este recunsocuta pentru vocea sa aparte si pentru cantecele ei pline de sensibilitate. Ea a interpretat de nenumarte ori multe piese de dragoste in fata la un public numeros insa de data aceasta a fost randul sau sa fie emotionata de vibratiile si de reactia publicului. Piesa like you este unul dintre marile hit-uri ale cantaretei, o piesa plina de sensibilitate si emotie. Interpretarea pe care o vedeti in videoclipul de mai jos are loc la Royal Albert Hall in Londra.

Felul in care aceasta interpreteaza cantecele este de o emotie unica ceea ce a motivat publicul sa cante piesa o data cu ea. Acest moment de o incarcatura emotionala atat de mare a facut-o pe interpreta sa planga, sa nu isi poata stapani lacrimile atunci cand e pe scena. Adele se prezinta in fata publicului in tinute simple insa elegante, are o prestanta scenica impecabila care denota respect pentru publicul sau. Fanii o apreciaza la adevarata sa valoare deoarece o simt cum traieste fiecare piesa pe scena, de aici vine si reactia publicului.