26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Vulpița pare să fi uitat cu totul de cei trei copii. Veronica Stegaru și-a părăsit familia pentru iubitul mai în vârstă

Must Read

Vulpița, sau mai bine zis Veronica Stegaru, pare să-i fi abandonat pe cei trei copii ai săi, de când s-a refugiat în brațele iubitului. În luna iulie, aceasta a adus pe lume cel de-al treilea copil, care a ajuns în grija statului. Mai mult, Vulpița mai avea o fată și un băiat, care rămăseseră în grija lui Viorel, soțul ei, după ce bărbatul a alungat-o de acasă.

Fostul cuplu Vulpița și Viorel, cei doi tineri care s-au aflat în atenția publicului în urmă cu doar câțiva ani, nu și-au pierdut nici acum din „strălucire”, căci scandalurile dintre ei continuă să îi mențină în ochii publicului.

Veronica a devenit mamă pentru a treia oară în această vară, însă Viorel nu a recunoscut copilul, astfel că nou-născutul a ajuns în grija statului. Iar Veronica Stegaru nu dă niciun semn că i-ar păsa de pruncul ei, căci rapid s-a refugiat în bratele noului iubit, care este mult mai în vârstă decât ea.

Vulpița pare să-i fi abandonat pe cei trei copii ai săi

Relația dintre Veronica și Viorel doi nu mai funcționa cu mult timp înainte ca Vulpița să nască cel de-al treilea copil. În ciuda neînțelegerilor, au continuat să rămână împreună, până în momentul în care Viorel a găsit dovezile care o incriminau pe ea: schimb de mesaje cu mai mulți bărbați și chiar poze deocheate.

Viorel Stegaru nu a putut suporta o asemenea umilință. Astfel, după despărțire, el a rămas responsabil pentru creșterea celor doi copii pe care îi au împreună. Între timp, Veronica a decis să-și refacă viața în brațele lui Cătălin Dumitru, noul ei iubit. Nu dă semne că ar avea vreo remușcare pentru cele întâmplate. Dimpotrivă, se postează cu noua sa cucerire pe rețelele de socializare, fără absolut nicio ezitare.

Este clar ca Veronica a lăsat trecutul în urmă, trecut care-i include și pe copiii ei. În urmă cu puțin timp, fiica sa și-a serbat și ziua de naștere dar și cea de nume, însă nici măcar un telefon nu a primit din partea femeii care a născut-o.

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița și-a șocat fanii cu noua sa postare. S-a afișat fără nicio jenă în poalele iubitului ei și s-au fotografiat din intimitate. Din informațiile apărute până în momentul de față în presă, despre Cătălin Dumitru nu se cunosc prea multe detalii, doar faptul că este cu mult mai în vârstă decât fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru.

Ce vârstă are de fapt Vulpița

Vulpița a devenit cunoscută după ce a apărut mai bine de un an la TV, în emisiunea „Acces Direct”. Și, cu toate că lumea o credea mai în vârstă, Veronica Stegaru este destul de tânără. Astfel, Veronica s-a căsătorit cu Viorel Stegaru pe când avea doar 17 ani. Daca punem în calcul că au trecut opt ani de la oficializarea căsătoriei, ne putem da seama foarte ușor că vârstă Vulpiței este de 25 de ani în prezent.

În pofida vârstei pe care o are, Vulpița nu a avut prea mult timp să se ocupe de o carieră sau chiar de școală. După cum mărturisește chiar ea, a renunțat la cursuri când avea 14 ani.

„Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa…”, mărturisea Vulpița, în urmă cu ceva trimp, la „Acces Direct”.