22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Viorica de la Clejani suferă de diabet. „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”

Must Read

Acum câteva luni, Viorica de la Clejani a anunțat faptul că suferă de diabet. De atunci, cântăreața de muzică de petrecere a fost obligată să adopte o dietă sănătoasă. Cu toate acestea, ultima postare de pe TikTok a stârnit îngrijorare printre fanii săi.

Viorica de la Clejani, mereu plină de energie, a devenit cunoscută printre fanii săi pentru interpretările sale senzaționale și simțul umorului. Chiar și atunci când vine vorba de starea de sănătate, artistul nu se abține de la a face glume.

Viorica de la Clejani suferă de diabet

În luna februarie a acestui an, artista a comunicat că a fost diagnosticată cu diabet, o boală gravă pe care a descoperit-o în urma unui control medical de rutină. Soția lui Ioniță de la Clejani a avut dureri în zona ficatului, ceea ce a stârnit îngrijorarea sa. Viorica de la Clejani este acum obligată să urmeze un regim alimentar strict și să evite consumul de zahăr, acesta fiind și motivul pentru care a slăbit în greutate.

„Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”,  spunea Viorica de la Clejani.

Cum încearcă să țină diabetul sub control

Artista a încărcat un videoclip pe contul său de TikTok în care a prezentat fanilor sai o rețetă prin care încearcă să gestioneze diabetul. Viorica a preparat o ciorbă care conține exclusiv legume proaspete și a servit-o fără pâine.

„Să intrăm în remisie, să întoarcem diabetul de la coadă la cap. Să mâncăm cât mai puțin, cât mai fără calorii, fierte, nu prea gustoase. Am făcut o ciorbică cu păstăi, cu morcov, cu varză albă, cu legume. Ia să vedem, o să mănânc toată strachina asta goală, fără pâine. Să vedem ce glicemie îmi mai iese acum”, a spus Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

Viorica de la Clejani a renunțat complet la zahăr

Viorica de la Clejani a mărturisit faptul că a renunțat complet la zahăr. Acest lucru a ajutat-o și să slăbească, chiar dacă nu asta și-a propus.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a mărturisit Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani a anunțat faptul că suferă de diabet și de atunci ține un regim special.