sâmbătă, septembrie 23, 2023

Viorica de la Clejani suferă de diabet. „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”

Must Read

Acum câteva luni, Viorica de la Clejani a anunțat faptul că suferă de diabet. De atunci, cântăreața de muzică de petrecere a fost obligată să adopte o dietă sănătoasă. Cu toate acestea, ultima postare de pe TikTok a stârnit îngrijorare printre fanii săi.

Viorica de la Clejani, mereu plină de energie, a devenit cunoscută printre fanii săi pentru interpretările sale senzaționale și simțul umorului. Chiar și atunci când vine vorba de starea de sănătate, artistul nu se abține de la a face glume.

Viorica de la Clejani suferă de diabet

În luna februarie a acestui an, artista a comunicat că a fost diagnosticată cu diabet, o boală gravă pe care a descoperit-o în urma unui control medical de rutină. Soția lui Ioniță de la Clejani a avut dureri în zona ficatului, ceea ce a stârnit îngrijorarea sa. Viorica de la Clejani este acum obligată să urmeze un regim alimentar strict și să evite consumul de zahăr, acesta fiind și motivul pentru care a slăbit în greutate.

„Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”,  spunea Viorica de la Clejani.

Cum încearcă să țină diabetul sub control

Artista a încărcat un videoclip pe contul său de TikTok în care a prezentat fanilor sai o rețetă prin care încearcă să gestioneze diabetul. Viorica a preparat o ciorbă care conține exclusiv legume proaspete și a servit-o fără pâine.

„Să intrăm în remisie, să întoarcem diabetul de la coadă la cap. Să mâncăm cât mai puțin, cât mai fără calorii, fierte, nu prea gustoase. Am făcut o ciorbică cu păstăi, cu morcov, cu varză albă, cu legume. Ia să vedem, o să mănânc toată strachina asta goală, fără pâine. Să vedem ce glicemie îmi mai iese acum”, a spus Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

Viorica de la Clejani a renunțat complet la zahăr

Viorica de la Clejani a mărturisit faptul că a renunțat complet la zahăr. Acest lucru a ajutat-o și să slăbească, chiar dacă nu asta și-a propus.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a mărturisit Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani a anunțat faptul că suferă de diabet și de atunci ține un regim special.