26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Sotul isi linisteste sotia in timpul nasterii intr-un mod impresionant

Must Read

Sotul isi linisteste sotia in timpul nasterii intr-un mod impresionant care iti va taia rasuflarea. Acest moment plin de incarcatura emotionala este surprins in videoclipul de mai jos. Cand un copil vine pe lume este unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu. Copilul este rodul dragostei lor si persoana care le va marca viata pentru totdeauna. Pentru parinti nasterea primului copil este cea mai frumoasa si sensibila amintire. Desi nasterea are multe momente de durere puternica, la final cand noul nascut este primit de catre ambii parinti toata durerea sau teama din timpul nasterii este uitata ca prin miracol. Acest videoclip nu prezinta doar nasterea ci si momentele intime si pline de tandrete prin care sotul isi linisteste sotia in momente de cumpana si modul in care toata casa se lumineata la venirea pe lume a noului nascut. Fericirea se citeste pe chipul lor cand isi tin in brate micutul.

In momentul venirii pe lume a copilului, sotul ii este aproape iar lang se afla doua prietene ale sotiei si o doctorita care supravegheaza de aproape tot procesul pentru a se asigura ca ambii, mama si copilul vor fi sanatosi. Cand momentul venirii pe lume a celui mic este aproape, femeia este foarte emotionanta si o incearca dureri puternice insa atunci in ajutorul sau vine sotul care isi linisteste sotia prin cuvinte tandre, imbratisari si incurajari care te vor lasa fara cuvinte.

Cand simte ca este momentul, femeia intra in piscina speciala amenajata pentru nastere si apoi dupa cateva minute apare pe lume copilul, fiinta care le va schimba viata de cuplu pentru totdeauna. Momentele de dupa sunt foarte intense pentru parinti si nu numai. Nu doar parintii sunt foarte emotionati ci si bunicile noului nascut si surioara acesteia care apare sa isi vada sora mai mica. Totul se intampla in sanul familiei intr-un mediu iubitor si sensibil. Sotul isi linisteste sotia si isi tin in brate al doilea copil al lor, o fetita superba. Nici un moment in viata de cuplu nu se poate compara cu venirea pe lume a unui copil.