duminică, septembrie 24, 2023

Cleopatra Stratan a spus da provocării America Express. Fiica lui Pavel Stratan nu se dă înapoi de la nimic! Tot ce nu știai despre ea: vârstă, carieră, familie, studii

Must Read

Cleopatra Stratan a spus da provocării America Express. Fiica lui Pavel Stratan nu se dă înapoi de la nimic și va face echipă cu soțul ei, Edward Sanda, în cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express. Drumul Soarelui va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina.

”Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”, a declarat Cleopatra înainte de a pleca către marea provocare din America Express.

Tot ce nu știai despre ea: vârstă, carieră, familie, studii

Cleopatra Stratan  s-a născut pe data de 6 octombrie 2002 în Chișinău, Republica Moldova. Este fiica celebrului interpret Pavel Stratan. Cleopatra a debutat în muzică în anul 2005 cu melodia “Mama” de pe albumul tatălui său.

Un an mai târziu, Cleopatra a lansat prima piesa a ei, “Ghiță”, iar la scurt timp si primul album. Adevăratul succes avea să vină după primul concert live pe care l-a susținut unde a cântat aproximativ 2 ore. Piesa ”Ghiță” a fost săptămâni la rând pe locul 1 în topul melodiilor românești. Albumul ”La vârsta de 3 ani” a primit Discul de Platină și Discul de Diamant.

Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tănâr interpret care a avut un hit numărul 1 într-o țară la nivel național și cel mai tănăr căntăreț de succes.

Cleopatra s-a căsătorit în anul 2021 cu Edward Sanda, cei doi sărbătorindu-și iubirea printr-o petrecere la care au fost cu aproape 100 de invitați, pe 14 august 2021.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Foto: Instagram Cleopatra Stratan

Citește și: Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii

Citește și: Vlad Huidu face echipă cu Giulia în noul sezon America Express. Ce nu știi despre fratele lui Șerban Huidu: vârstă, studii, carieră