25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Edward Sanda face echipă cu soția sa, Cleopatra Stratan, în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, studii

Must Read

Edward Sanda face echipă cu soția sa, Cleopatra Stratan, în noul sezon America Express. Sezonul 6 îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, care va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina.

Edward și Cleopatra se vor lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători vu încă 8 perechi de vedete care își doresc premiul la fel de mult.

”Cu tine aș merge până la capătul pământului, dar de data asta mergem oficial în America Express România, pe Drumul Soarelui! Să ne țineți pumnii!”, a scris Edward pe rețelele sociale înainte de a pleca în marea aventură.

Edward Sanda face echipă cu soția sa, Cleopatra Stratan, în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, studii

Edward Sanda s-a născut pe data de 11 iulie 1997, la Caracal, unde a și copilărit. Încă din copilărie, Edward și-a descoperit pasiunea pentru muzică. La doar 10 ani, artistul a început să cânte ca toboșar în mai multe formații de muzică rock.
De-a lungul timpului, Edward Sanda a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică, unde s-a remarcat datorită vocii sale.

Edward Sanda a absolvit Liceul de Muzică ”George Enescu” din București, iar mai târziu, a urmat cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Piesa de debut, ”Doar pe a ta” (feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 timp de două săptămâni. Este cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes. Aceasta a cumulat peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, este și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards – Best Shazam pentru ”Doar pe a ta”. Și cea de-a doua piesă lansată cu Ioana Ignat -”În palma ta”, a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Edward Sanda s-a căsătorit cu Cleopatra Stratan pe data de 14 august 2021.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului șase America Express sunt gata să facă față celor mai tari provocări. 9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră