26.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Andra și Cătălin Măruță au o casă de vis. Interiorul te lasă fără cuvinte

Must Read

 

Andra și Cătălin Măruță au o casă la care multă lume doar poate visa și care este situată în Pipera, aproape de Zoo Băneasa. Potrivit specialiștilor imobiliari, locuința familiei Măruță ar valora aproximativ un milion de euro. Recent, fiica lor, Eva, a postat pe TikTok imagini cu superba vilă a familiei Măruță.

Familia Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Andra și Cătălin s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste. Cântăreața și prezentatorul TV au împreună 2 copii, pe Eva și David, care de-a lungul timpului au reușit să intre în grații publicului.

Andra și Cătălin Măruță au o casă de vis

Familia Măruță se află în lumina reflectoarelor de ani buni, astfel că aceștia au reușit, după ani de muncă, să își cumpere casa mult visată. Andra și Cătălin, împreună cu cei doi copii, locuiesc într-o vilă care valorează aproximativ un milion de euro, potrivit specialiștilor imobiliari.

Andra și Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o carieră solidă în spate, clădită în ani de zile. Și cum artista și prezentatorul TV câștigă sume impresionante, ei au reușit să își cumpere casa visurilor. Vila este situată în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, și anume Pipera.

Casa familiei Măruță are o curte mare, terasă, piscină, iar fiecare cameră este foarte spațioasă. Cătălin a profitat de spațiul oferit de casă pentru a-și amenaja un studio unde înregistrează postcasturi. Prezentatorul de la Pro TV și-a format propriul podcast intitulat „Acasă la Măruță”, proiect de care se bucură multă lume. Într-un video pe Tik Tok făcut de Eva, fiica celebrului cuplu, fanii au putut vedea cum arată locuința familiei Măruță.

Andra și Cătălin Măruță locuiesc din anul 2018 în casa cu etaj aflată în în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa. Locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară. Interiorul îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase. În casa lui Cătălin Măruță și a Andrei există și un perete întreg din cărămidă în culori închise.

Andra și Cătălin Măruță câștigă sume impresionante

Nu e de mirare că au o asemenea locuință, la cât de celebri sunt. Astfel, Andra ar fi plătită cu circa 16.000 de euro pentru rolul său de jurat la „Românii au talent”. De asemenea, celebra cântăreață mai primește și onorarii consistente pentru concertele susținute. Artista ar fi remunerată cu circa 6.000 de euro pentru o reprezentație de 45 de minute.

La rândul său, și Cătălin Măruță este plătit regește. Celebrul prezentator de la Pro TV ar lua circa 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la postul din Pache Protopopescu. Acesta face bani și din YouTube, din vizualizările podcasturilor sale cu invitați celebri.