marți, septembrie 26, 2023

Laura Giurcanu se va bate pentru Amuleta Supremă la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Sezonul 6 America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, care va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Cei 18 concurenți – 9 perechi – se vor lupta aprig pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai emisiunii America Express.

Laura Giurcanu face echipă cu Sânziana Negru în cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express.

”A fost superb, foarte intens și aici la festival sunt numai steaguri și îmi dă un vibe așa. De când am intrat, am văzut atâtea steaguri și am atins unul, că nu aveam cum să nu, a fost superb, a fost experiența vieții mele, abia aștept să vedeți. Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors. Mi-a plăcut foarte mult acolo, mi-a plăcut foarte mult cu Sânziana acolo și a fost superb, a fost ca nimic altceva din viața mea. Vreau (n.r. vacanță) și ar trebui să merg pe o barcă, la un moment dat, în Italia, dar prin toamnă”, a spus Laura Giurcanu după ce s-a întors din marea aventură.

Laura Giurcanu se va bate pentru Amuleta Supremă la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Laura Giurcanu a devenit cunoscută publicului din România încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a câștigat Next Top Model România.

Laura Giurcanu s-a născut pe 23 decembrie 1996 și are 1.80 m înălțime. Laura este fotomodel, influencer și vlogger. Pe Instagram, ea are aproape un milion de urmăritori, iar de câțiva ani este vegetariană.

Laura Giurcanu a avut contracte cu agenții din New York, Milano, Paris și Berlin. Laura a continuat să pozeze pentru diferite campanii timp de mai mulți ani, apoi s-a dedicat vlogurilor și Instagram-ului.

Modelul a participat în urmă cu ceva vreme și la Survivor, iar acum a spus da unei alte mari provocări: America Express.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Sonia Simionov face echipă cu Iuliana Pepene în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră