22.4 C
Iași
luni, iulie 15, 2024

Horoscop Mihai Voropchievici 18-24 septembrie 2023

Must Read

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Jocul viitorului este a patra divinaţie grafică, după Tarot. Prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niște figuri geometrice diferite ca formă şi culoare.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Pentru berbec avem cartea Furtuna. O situație care nu-i convine și îl poate bulversa pe berbec. Nu este bine pentru că apare furie, orgoliul este rănit, starea de tensiune este mare și de aici pot apărea dispute.

Cu alte cuvinte, berbecilor, căutați pe cât posibil săptămâna viitoare să vă temperați ieșirile, indiferent de ce natură ar fi, nu lăsați să vă cuprindă furia.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Negru, o carte dificilă și negativă deoarece simbolizează sfârșitul unei situații ambiguă, dar în care absolut o transformare se impune.

Dacă faceți transformarea, transformându-vă și pe voi și pe cei din jur cu vorbe bune și cu gânduri bune, aveți sfârșitul unui eșec care putea fi iminent.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Galben, este o carte pozitivă, care, pentru ei simbolizează renașterea, reînnoirea și au un sens benefic al tuturor lucrurilor.

Vă puteți salva dintr-o situație dificilă și bucuria mare este că în casa voastră sau la locul de muncă, cineva, pe care nu l-ați mai văzut demult, revine.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Cartea Orizontul. Este o carte foarte bună, înseamnă un echilibru bun. Deveniți stăpân pe situație și faceți, cu siguranță, pași în dragoste, cuceriri pasionale pentru cei necăsătoriți. Puteți avea șansa unei excursii în afară, cumpărată de voi sau un schimb de experiență trimiși de serviciu.

Aveți șanse de reușite, succes și veți semna un contract foarte benefic vouă.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Roșu. Cartea pozitivă care simbolizează o energie bine canalizată. De săptămâna viitoare vine cu noi forțe, energii superioare. Aveți forță activă și dominați situația.

Se anunță reușită în casa leilor.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Cosmos. Cartea excelentă care simbolizează reușita și vă atenționează că este momentul când va trebui să luați frâiele în mână și să acționați.

Nu vă faceți probleme, veți reuși, iar reușita va fi excepțională. Va fi și deznodământul fericit al unei situații care vă crea destul de multe semne de întrebare.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță
Râul. O carte negativă ce simbolizează iluziile, rea credință, un abandon, o trădare și deveniți prizonierul unei situații neputând face mare lucru pentru un moment.

Atenție ce oameni aveți în jurul vostru care vă pot abandona când aveți cea mai mare nevoie. Este ceasul deșteptător care îi trezește la realitate, să nu mai viseze.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Piscul. Carte neutră care simbolizează demararea unei acțiuni, noi începuturi. Veți cunoaște o persoană tânără, bărbat sau femeie, în funcție de cei care sunt în culpă. Trebuie să încercați să aveți și compatibilitate pentru că aici voi vă veți lansa cu părerile voastre.

Aveți grijă cum acționați cu persoane cu care intrați în contact.

Horoscop 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Bulgărele de foc. Carte pozitivă care te obligă să te miști rapid pentru o schimbare de situație benefică.

Ai parte de multe deplasări, dar acestea, pe scurtă sau lungă durată, șansa este de partea voastră.

CITEȘTE MAI MULT PE ANTENA 3