22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba viata la 180 de grade. Primesc sansa unica de la astre

Must Read

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O sa va lasati luati pe sus, la mare, la munte, o plimbare nu va strica, oricum, voi nu sunteti monotoni si energia voastra ii molipseste si pe ceilalti.

Cineva cu care nu v-ati inteles intr-o relatie de cuplu revine, in speranta ca, de data asta, o sa va mearga bine. Voi decideti.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Viata voastra sentimentala se poate schimba intr-o clipa daca se-ntoarce omul in care v-ati pus toate sperantele si daca sentimentele voastre fata de el nu s-au schimbat.

Se poate sa va treziti cu un reminder ca acel cineva care v-a oferit un job asteapta raspunsul de la voi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Poate plecati cu grupul intr-o aventura turistica si o sa va-ntoarceti cu bateriile incarcate sa rezistati la provocarile care apar de maine incolo

Poate aveti ceva de sarbatorit si fie ii chemati pe prieteni, rude, pe la voi, fie va duceti la un restaurant, la o terasa.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se poate sa faceti cunostinta abia acum cu cineva care e pe lungimea voastra si sa va regasiti in acest gen de relatie, sa va acomodati.

O sa va faca placere sa iesiti cu prietenii la masa, va duceti la un spectacol, un meci, un concert.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Impacarea cu fiinta iubita va fi un adevarat pansament sufletesc si o sa duceti un trai linistit, echilibrat, ca asperitatile din relatie s-au topit.

Poate-i faceti o surpriza partenerului de cuplu si o sa ajungeti la malul marii sau sa luati pranzul in orasul vecin, ori altundeva.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa treceti in revista evenimentele de prin oras, poate va duceti la o nunta, ori la un botez daca nu ajungeti la vreun concert – e animatie si o sa va placa.

O sa puneti punctul pe i intr-o chestiune de ordin sentimental si se va aplana un conflict, o sa fie armonie in relatie.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

E cineva care vrea sa va cunoasteti si daca n-aveti partener de viata o sa fiti si voi interesati de ce fel de persoana e aceasta si o sa-nceapa o tatonare.

Se poate sa va invite cineva la o plimbare la malul marii, un dus-intors si o sa va prinda bine ca sa va mai spalati gandurile.

Citeste continuarea pe stirileprotv.