16.3 C
Iași
marți, octombrie 3, 2023

Ce a putut să spună Jorge despre Andreea Bălan în fața lui Cătălin Măruță. Artista se va înfuria când va auzi asta

Must Read

Jorge a pășit, de curând, în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță și a participat la rubrica sosurilor iuţi, unde a primit câteva întrebări care l-au pus în dificultate. Iată ce a putut să spună artistul despre Andreea Bălan. Cântăreței nu-i va pica deloc bine asta!

Jorge, la provocarea sosurilor iuți de la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a putut să spună despre Andreea Bălan

Jorge a participat, recent, la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o prezintă la postul de televiziune Pro TV. Artistul a primit câteva întrebări destul de delicate, dar a răspuns cu sinceritate la fiecare dintre ele.

La auzul acestui răspuns, toți cei prezenți au rămas fără cuvinte, inclusiv Cătălin Măruță. Nimeni nu se aștepta ca artistul să rostească și numele Andreei Bălan. Poate și pentru că solista a făcut furori în trecut cu trupa Andre și are numeroși fani care o apreciază și o urmăresc pe rețelele sociale.

”Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan”

După ce a oferit răspunsul uluitor, Jorje a precizat că se așteaptă ca Andreea Bălan să reacționeze și chiar să-l contacteze. De asemenea, artistul a spus că l-a menționat pe Cabral, chiar dacă acesta nu cântă, fiindcă nu știa pe cine să aleagă.

”Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce a spus Jorge despre Oana Roman

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a fost pus în postura de a o descrie pe fiica lui Petre Roman. Iată ce a spus Jorge despre celebra influenceriță:

”Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine.”