duminică, septembrie 24, 2023

Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Drumul Soarelui îi va purta pe cei 18 concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina.

”Încă de la primul sezon difuzat, această emisiune și-a pus amprenta în mentalul colectiv și, implicit, al meu. E o oportunitate unică să scoți la iveală spiritul de aventurier pe care cu toții îl înmagazinăm încă din copilărie. Și, mai mult decât atât, să nu plătești nimic pentru asta, vă dați seama cât ar costa să te duci pe banii tăi acolo…

Iau parte la această experiență cu gândul că îmi va schimba perspectiva asupra modului de trai în general. Sper că voi aprecia mai mult doza de confort pe care o avem acasă. Am o duzină de așteptări de la călătoria noastră. Însă dacă mă întorc de acolo cu abilitatea de a îndrăzni să cer atunci când am nevoie de ceva, mă consider cel mai câștigat om”, spunea Ionuț Rusu înainte de a pleca în marea aventură.

Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Ionuţ Rusu s-a născut pe 15 mai 1992. A devenit celebru după ce a participat la emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a stârnit hohote râs.

Ionuț Rusu are, de asemenea, un număr impresionant de urmăritori pe YouTube, fiind cunoscut pentru personajele sale inedite intepretate de-a lungul timpului.

Însă, înainte de a deveni celebru, Ionuț a muncit într-un alt domeniu: a fost șofer pe tir. Într-un interviu, Ionuț Rusu a povestit că i-a fost greu să își aleagă o meserie, iar la un moment dat și-a dorit să urmeze cariera tatălui, să lucreze în poliție.

”Am început să mă pregătesc, după aia mi-am dat seama că sunt prea tolomac pentru meseria asta. Am vrut actor vreun an și ceva și tot așa am început să mă pregătesc pentru meseria asta, după care tot așa, au existat niște voci. Apoi, pur și simplu m-am dus la o facultate unde aveam medie, la relații internaționale la Cluj”, a declarat Ionuț Rusu.

În timpul facultății, pentru a face proprii bani, Ionuț Rusu a decis să plece ca șofer pe tir, tot după modelul tatălui său.

”Vreun an jumate, doi am făcut niște curse pe tir, până să ajung în București. Tatăl meu făcea curse pe tir part time. Și mi-a zis: dacă tot ești parazit, nu vrei să mergi și tu obligat de mine să faci școala? Am făcut școala de șoferi”, a spus Ionuț Rusu la podcastul Vin de-o poveste.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Citește și: Sânziana Negru face echipă cu Laura Giurcanu în aventura America Express. Tot ce nu știai despre ea: vârstă, carieră, familie, studii