8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Emotionant! Un caine strabate 6 kilometri pentru a-si hrani prietenii!

Must Read

Lilica este catelusa care reuseste sa ne emotioneze pana la lacrimi, deorece nu in fiecare zi vedem cum un caine strabate sase kilometri pentru a-si hrani prietenii. Chiar daca la inceput soarta acestei cateluse nu a fost una prea fericita, deorece a fost abandonata in fata unei groape de gunoi in orasul San Carlos, San Paolo, din Brazilia, Lilica a reusit sa isi faca foarte multi prieteni. Catelusa a gasit caldura si dragostea de care a avea atata nevoie.

La varsta de 3 ani, Lilica a adus pe lume nici mai mult, nici mai putin de opt pui. In acel moment catelusa si-a dat seama ca puii sai au nevoie de hrana, de aceea ea singura a plecat in cautarea de hrana pentru copii sai, dar si pentru celelalte vietuitoare care locuiesc langa ea. Este incredibil cum in fiecare noapte un caine strabate sase kilometri pentru a face rost de hrana. 

Dupa ceva timp puii catelusei au fost adoptati, insa acest lucru nu a impiedicat-o pe Lilica sa isi ajute in continuare prietenii. Este atat de emotionant sa vezi cum caine strabate sase kilometri pentru a ajunge la doamna profesoara Lucia, care este o adevarata iubitoarea de animale. Doamna profesoara Lucia a observat cum Lilica cauta in fiecare seara prin cosurile de gunoi. Cum doamna profesoara Lucia si-a dat seama ca Lilica avea nevoie de mancare, aceasta s-a hotarat sa o ajute. Astfel, de trei ani de zile, in fiecare seara la ora 9 doamna profesoara merge pe un camp din apropierea casei ei unde o asteapta pe Lilica. Este emotioanat si vorbele doamnei profesoare: ”Eu nu călătoresc prea des, iar dacă trebuie neapărat să merg undeva nu stau prea mult din cauza ei… pentru că ştiu că se bazează pe mine, iar acesta este un angajament pe care eu mi l-am luat faţă de ea, dar şi ea faţă de mine, dovada fiind faptul că revine în fiecare zi.”

Doamna profesoara Lucia a urmarit-o intr-o seara pe Lilica sa vada unde se duce cu mancarea primita, iar ceea ce aceasta a vazut este incredibil. Riscandu-si viata pe strazile intunecate, Lilica le duce mancarea celorlalte animale care convietuiesc cu ea. Ceea ce Lilica face in fiecare zi este o lectie de viata din care noi oamenii trebuie sa invatam. Sa vezi cum un caine strabate sase kilometri pentru a le aduce hrana prietenilor sai este o adevarata lectie de viata pentru noi.