17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

”Mă doare și pe mine tot în cot!”

Must Read

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți în localitatea 2 Mai, ar fi vrut să-și scoată fiul din închisoare pe motive medicale, conform stenogramelor procurorilor. Discuțiile uluitoare pe care le-au purtat cei doi, în rândurile de mai jos.

Vlad Pascu este tânărul care a ucis doi studenți, după ce s-a urcat drogat la volanul mașinii sale de lux. În vârstă de 19 ani, el era sub influența a 6 substanțe interzise când a produs tragedia în localitatea 2 Mai.

După impact, Vlad a încercat să fugă, dar a fost prins de poliție la Vama Veche. În prezent, tânărul se află acum în închisoare, după ce a fost acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența substanțelor interzise.

De asemenea, este cercetat pentru deținerea de droguri de risc pentru consum personal, trafic de droguri de mare risc și complicitate la consumul ilicit de droguri, într-un dosar DIICOT care implică 11 adolescenți cu resurse financiare semnificative.

Recent, mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce au apărut dovezi că a încercat să șantajeze martorii citați în dosar. Noi stenograme dezvăluie conversațiile uluitoare dintre Vlad Pascu și mama sa.

Discuția pe care a avut-o Vlad Pascu cu mama lui: „Astea au niște repercusiuni legale”

MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem… 

VLAD: Pe Rahova? 

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am. 

VLAD: Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital. 

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficiali de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu.

VLAD: Mmm.. bine! 

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță, trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia? 

VLAD: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui.

MIRUNA PASCU: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni. 

MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu. 

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. 

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot. 

VLAD: În situația în care sunt acum, mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor”, se arată în stenograme, notează Antena 3 CNN.