sâmbătă, septembrie 23, 2023

Cătălin Țociu face echipă cu tatăl său, Romică Țociu, la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Cătălin Țociu face echipă cu tatăl său, Romică Țociu, la America Express. Tânărul a spus da provocării și a ales să meargă pe Drumul Soarelui, prin Columbia, Ecuador și Argentina.

Lupta aprigă a celor 9 perechi de vedete care se vor ”bate” pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători va putea fi văzută în curând, la Antena 1.

Cătălin Țociu, în vârstă de 26 de ani, este fiul celebrului actor Romică Țociu. Tânărul mai are o soră, Daria, în vârstă de 19 ani, care i-a urmat drumul tatălui ei, fiind pasionată de actorie.

Ce carieră a ales Cătălin Țociu

Însă, Cătălin nu și-a urmat tatăl în carieră, el alegând gastronomia.  ”Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin Țociu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cătălin Țociu este căsătorit cu Lidia, pe care o iubește enorm. Din dragostea lor s-au născut doi copii care le-au ăntregit familia.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Citește și: Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră