22.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Tânără de 21 de ani din Sibiu, dispărută fără urmă. A plecat la muncă în Germania iar de atunci familia nu mai știe nimic de ea

Must Read

O tânără de 21 de ani din Sibiu a dispărut fără urmă. Femeia a plecat la muncă în Germania în urmă cu aproximativ o lună și de atunci nimeni din familie nu a mai putut lua legătura cu ea, potrivit Agerpres.

Tatăl tinerei a fost cel care a sesizat poliţia.

”La data de 16 septembrie, un bărbat a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, fiica sa, Moldovan Simona, în vârstă de 21 de ani, domiciliată în localitatea Netuş, judeţul Sibiu, a plecat la muncă în Germania, fără a mai putea fi contactată de familie”, a informat luni IPJ Sibiu.

Fata a plecat la muncă în Germania

Tânără are ca semnalmente: înălţime 165 cm, greutate 50 kg, ochi căprui/verzi, păr brunet, lung. Nu se cunosc hainele pe care femeia le-ar fi purtat în momentul plecării. Ca semne particulare, femeia prezintă tatuaje pe piciorul drept, sub forma unui lanţ, a unui trandafir şi a unui ochi, şi în zona pieptului, reprezentând datele de naştere ale părinţilor.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.