17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Misterul a fost elucidat! De ce Andra Măruță nu se dezbracă niciodată la mare și face plajă doar îmbrăcată

Must Read

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și, de-a lungul timpului, cântăreața a ținut mereu legătura cu fanii săi, cărora le-a împărtășit cele mai mari secrete ale sale și pe care i-a lăsat să o cunoască atât cât a considerat că îi face bine.

Cu toate că este mereu deschisă cu oamenii care o iubesc și o apreciază, Andra Măruță nu a vrut niciodată să se expună în costum de baie, mai ales pe rețelele de socializare.

Așa se face că jurata de la Românii au talent a evitat mereu să-și expună trupul și chiar dacă a mers la plajă și s-a fotografiat, pe Facebookul și pe Instagramul său nu se regăsește nicio fotografie sexy. Întrebată de fanii săi de ce anume nu postează imagini într-o asemenea ipostază, artista a ținut să-i lămurească și le-a oferit un răspuns neașteptat. Andra a explicat faptul că nu se expune în costum de baie pentru că aceste lucruri i se par…prea intime.

„Nu rămân în costum de baie, pentru că nu îmi fac astfel de poze, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gîndesc peste un an, dar acum nu îmi place“, declara Andra recent în cadrul unei emisiuni de televiziune.