joi, septembrie 28, 2023

„Te rog! Nu pleca” Mama lui Sebi a cedat, la o lună de la tragedia din 2 Mai! Tatăl băiatului ucis de Vlad Pascu, declarații sfâșietoare: „Mă roagă să-i dau mesaj să nu plece de la cazare că va fi omorât”

Must Read

Tatăl lui Sebi, tânărul mort în accidentul din localitatea 2 Mai a făcut declarații, la o lună de când fiul lui a decedat.

Tragedia din localitatea 2 Mai a lăsat numai în durere în sufletele familiilor celor doi tineri uciși de Vlad Pascu. La o lună de la incidentul care le-a furat copilul, părinții lui Sebi au vorbit despre cum este viața lor acum, de când fiul lor a trecut în neființă.

Mama lui nu realizează și încă îl așteaptă acasă. Iată ce declarații cutremurătoare au făcut aceștia!

Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit

În urmă cu o lună, Vlad Pascu s-a urcat la volanul mașinii sub influența substanțelor interzise și a lovit un grup de șase persoane, dintre care două au murit. Tânărul se află acum în arest, alături de mama sa, cea care a încercat să mușamalizeze întreg cazul.

Unul dintre tinerii care au decedat era Sebi, iar în urma lui a rămas doar durere. Mama băiatului nu realizează nici acum că fiul ei nu mai ei și îl așteaptă în continuare acasă. Tatăl său a făcut declarații cutremurătoare despre cum este viața lor acum, de când băiatul lor a trecut în neființă.

„Nu doresc nimănui să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă! ”, a declarat, pentru  România TV, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu.

În fiecare vineri seara, mama lui Sebi îl pune pe soțul ei să îi dea mesaj acestuia și să îl roage să nu plece de la cazare, chiar dacă fiul ei a murit în urmă cu o lună.

„Mama lui nu realizează, tot îl așteaptă acasă, ușa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj și să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiecare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineață”,  a mai declarat Valentin Olariu.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi a vorbit și despre situația Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu. Bărbatul a mărturisit că o astfel de femeie nu poate fi numită mamă.