28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

O interpretare perfecta! Un baietel a reusit sa ridice o sala intreaga in picioare!

Must Read

Talentul pe care baietelul din filmuletul de mai jos il are este unul deosebit. Acesta a reusit o interpretare perfecta, iar ultima nota muzicala a reusit sa dea fiori intregii sali.

Baietelul din imagini este Reynan Dal-Anay si in cadrul emisiunii de talente din Filipine a reusit o interpretare perfecta a unei melodii foarte cunoscuta de tarile vorbitoare de limba engleza si anume melodia: „Amazing Grace”. Reynan a impresionat si prin pronuntia si accentul lui de invidiat. Aceasta melodie absolut superba a foat interpretata intr-un mod atat de placut, incat intreaga sala, cat si juriul au fost impresionati, acesta fiind rasplatit cu cele mai sincere aplauze.

Baietelul a fost insotit la acest concurs de talente de foarte multi membri ai familiei lui, iar acest lucru l-a ajutat si mai mult, deorece a primit un real suport in partea acestora. Momentul a fost si mai emotionat atunci cand in ochii baietelului talentat au aparut lacrimile. Prin aceasta interpretare perfecta, Reynan a transmis foarte multa emotie, dar a si dovedit tututor pasiunea pe care acesta o transmite prin fiecare nota muzicala.

Reynan are doua atuuri foarte importante, care l-au transformat intr-un adevarat talent. In primul rand, este vorba de acutele pe care acest copil le poate atinge, iar in al doilea rand este vorba de tehnica sa vocala care este una desavarsita. Finalul melodie este unul cu adevarat suprinzator, deorece notele inalte pe care Reynan le-a putut atinge au fost uimitoare. Este pur si simplu uimitor cum un copil poate atinge aceste note muzicale si cum reuseste sa impresioneze o lume intreaga prin talentul si daruirea pe care o are pentru muzica.

Aceasta interpretare perfecta va ramane foarte mult timp si mintile si in sufletele publicului spectator, dar si a juriului care a fost uimit de talentul deosebit al acestui copil care cu siguranta va ajunge un mare artist.