duminică, septembrie 24, 2023

Ada Galeș face echipă cu mama sa, Antoaneta, la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Must Read

Ada Galeș face echipă cu mama sa, Antoaneta, la America Express. Cele două sunt mai degrabă bune prietene decât mamă și fiică. 

”Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene, ne admirăm și ne susținem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante”, a mărturisit Ada Galeș.

Sezonul 6 America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, care va trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Lupta aprigă a celor 9 perechi de vedete care se vor ”bate” pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători va putea fi văzută în curând, la Antena 1.

Ada Galeș – Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Ada Galeș s-a născut la data de 9 martie 1991, în Brașov. Actrița și se poate bucura la 32 de ani de o carieră fructuoasă în domeniul artistic. Ada a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, Facultatea de Teatru din București, promoția 2014. Ulterior, a urmat și un master în Arta Actorului pe care l-a absolvit în 2016.

Tot în același an, Ada a primit premiul UNITER de debut. În prezent are contract cu Teatrul Național din București.

În timpul pandemiei, atunci când domeniul artistic a fost afectat, Ada și-a deschis o afacere cu lumânări parfumate.

În paralel, Ada Galeș a devenit consilier de dezvoltare personală, coach, și ajută oamenii care apelează la ea să își atingă obiectivele, deși spune că tot ce înseamnă terapie este foarte greu de acceptat la o persoană.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Iuliana Pepene face parte din aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Citește și: Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră