12.8 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Romică Țociu a spus da provocării America Express, alături de fiu său, Cătălin. Tot ce nu știai despre el: vârstă, carieră, familie, studii

Must Read

Romică Țociu a spus da provocării America Express, alături de fiu său, Cătălin. Echipa Țociu se va ”bate” cu alte 8 pentru Amuleta Supremă în valoare de 30.000 de euro. Drumul Soarelui îi va purta în acest sezon pe cei 18 concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina.

”Până acum nu am găsit curajul necesar, dar de data asta cred că și traseul a trezit în mine niște chestii interesante. Columbia, Ecuador, Argentina, mi se pare extraordinar faptul că le poți vedea dintr-o altă perspectivă, nu ca un simplu turist, e ceva unic! În plus, fiul meu, Cătălin, a zis că ăsta e visul lui, că și dorește foarte mult să fie acolo.

Așa că, dacă e vorba de adrenalină, de a ne implica, am zis că e locul nostru! Energia și tinerețea lui, are 28 de ani, o să își spună cuvântul. Cred că la început eu voi fi locomotiva, după care voi deveni și eu vagonul. Așteptările mele sunt foarte mari, numai să nu mă pună să înot, că am o frică de apă”, a declarat Romică Țociu.

Romică Țociu, un artist de excepție

Romică Țociu s-a născut la data de 5 ianuarie 1962, în Craiova. Numele său real este Constantin Romeo Toma Țociu. Actorul a devenit cunoscut mai ales pentru cuplul umoristic pe care îl formează cu Cornel Palade.

Deși nu se știu foarte multe despre studiile sale, se pare că meseria de bază a lui Romică Țociu este de sculer matrițer, după ce a urmat școala, la Sibiu.

Romică Țociu este căsătorit de peste 28 de ani cu Nicoleta, cu care are doi copii: Daria și Cătălin.

Alături de Cătălin, Romică Țociu a spus da marii aventuri de la America Express.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Cătălin Țociu face echipă cu tatăl său, Romică Țociu, la America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră

Citește și: Ionuț Rusu face echipă cu George Tănase în aventura America Express. Biografie: Vârsta, studii, familie, carieră