25.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

Celebrul cuplu de la Mireasa s-a despartit! Fostul concurent de la Mireasa a confirmat separarea: „Să dea Domnul să…”

Must Read

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri pe care fanii nu au vrut să le creadă, dar iată că ele sunt, de fapt, adevărate. Marian, fostul concurent al sezonului 3 de la Mireasa – Capriciile Iubirii, a confirmat despărțirea de Andreea. Ce a mărturisit pe rețelele de socializare.

Marian și Andreea nu mai formează un cuplu
Ce a mărturisit fostul concurent de la Mireasa – Capriciile Iubirii
Zvonurile care au circulat în ultima vreme au fost confirmate! Marian și Andreea, foștii concurenți din sezonul 3 al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, s-au despărțit. Tânărul a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Ce le-a mărturisit urmăritorilor din mediul online.

Marian și Andreea nu mai formează un cuplu

Puțini știu, dar zvonurile despre despărțire au apărut după ce Andreea și-a schimbat numele pe rețelele de socializare. Ei bine, iată că nu erau doar zvonuri, așa cum se credea, asta pentru că Marian a confirmat despărțirea pe rețelele de socializare.

Marian a simțit nevoia să le mărturisească celor ce l-au susținut atât timp despre separarea dintre el și Andreea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar iată că dragostea nu învinge mereu și au ales să meargă pe drumuri separate.

Fostul concurent de la Mireasa – Capriciile Iubirii vrea să treacă peste această perioadă dificilă. În momentul în care a postat pe rețelele de socializare, Marian se afla într-o locație din Italia, unde se pregătea de un eveniment.

„Vă salut, prieteni. Sunt în Italia, într-o locație frumoasă unde urmează să am un eveniment. Fac acest video pentru că am primit foarte multe mesaje referitoare la relația mea cu Andreea. Vreau să confirm și să vă spun că da, este adevărat. Drumurile noastre, așa a fost să fie, merg pe căi diferite. Prea multe nu am de spus. Să dea Domnul să trecem peste această perioadă destul de dificilă, zic eu. Și, o să vedem ce va fi. Vă doresc tot binele din lume.”, a mărturisit Marian pe rețelele de socializare.

Marian și Andreea au avut mulți susținători în perioada în care formau un cuplu în emisiune, iar bineînțeles că fostul concurent nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit urmăritorilor lui din mediul online că nu mai formează un cuplu cu tânăra.

„Am ales să fac acest videoclip deoarece așa am simțit că acum e momentul să știți!”, a scris fostul concurent de la Mireasa.

Deși a confirmat despărțirea, Marian nu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la despărțire. Momentan, Andreea nu le-a mărturisit urmăritorilor ei nimic cu privire la separare.