17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Amor interzis între o poliţistă şi un arestat la domiciliu. Tânăra de 24 de ani se iubea cu bărbatul chiar în timpul cercetărilor

Must Read

O poliţistă de 24 de ani este cercetată disciplinar după ce a trăit povestea unui amor interzis chiar cu un bărbat cercetat de colegii ei, acasă la el, cât acesta se afla în arest la domiciliu.

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la iveală în momentul în care un vecin ar fi aflat totul şi ar fi sunat la 112. În urma apelului care anunța că bărbatul arestat la domiciliu ar fi părăsit locuinţa, politiştii au mers la casa lui.

Amor interzis între o poliţistă şi un arestat la domiciliu

Au găsit-o acolo pe colega lor, o poliţistă proaspăt angajată în MAI, în vârstă de 24 de ani. Astfel, colegii femeii au aflat că între poliţistă şi între bărbatul arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativa de omor, există o poveste de dragoste.

Superiorii poliţistei au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 29 septembrie, în jurul orei 18:40, polițiștii Poliției Orașului Budești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei, un alt bărbat ar fi părăsit locuința unde se afla în arest la domiciliu, pentru tentativă la omor.

“Din verificările efectuate de către patrula care a intervenit la fața locului, a rezultat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței o persoană de sex feminin, despre care s-a stabilit faptul că are calitate de agent de poliție și se afla în timpul liber.

În cauză, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție identificat în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință” – IPJ Călărași.