22.2 C
Iași
marți, aprilie 30, 2024

Cătălin Botezatu, despre Marius Elisei. „Ăștia sunt bărbații din ziua de azi…”

Must Read

Cătălin Botezatu, prieten apropiat al Oanei Roman, a reacționat după ce Marius Elisei a părăsit casa și s-a afișat cu noua sa iubită. Designerul la criticat pe Marius Elisei, concluzionând că acesta a manifestat lașitate și s-a temut să aibă o relație cu o femeie mai deșteaptă ca el.

La nouă luni de la despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a găsit fericirea alături de o nouă femeie, iar Cătălin Botezatu, care are o relație de prietenie veche cu Oana Roman, a apărat-o pe aceasta, făcând comentarii dure la adresa lui Marius Elisei.

Designerul a dorit să ofere și câteva sfaturi prietenei sale, despre care a vorbit în termeni laudativi.

Cătălin Botezatu, despre Marius Elisei

În urma unui conflict recent în spațiul public între Oana Roman și Marius Elisei, la scurt timp după ce acesta a fost văzut cu amanta sa, Cătălin Botezatu a susținut-o pe Oana, criticându-l în mod categoric pe fostul ei soț.

„O cunosc pe Oana Roman de când era foarte tânără, pe la 14 sau 15 ani. Așa că mi-e și ușor, și greu să vorbesc despre ceea ce trăiește ea în ultima vreme. Știu foarte bine, inclusiv din propria experiență, cât de greu trebuie să-i fie în această perioadă. Și mai știu și cât e de greu să te implici în viața altuia și să-i oferi un sfat. Sau o idee, că poate cuvântul sfat ar putea deranja pe unul sau pe altul’, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Designerul nu a ezitat să vorbească despre motivul care a dus la destrămarea cuplului Oana Roman – Marius Elisei, susținând că fostul soț al vedetei a dat dovadă de lașitate și, mai mult, nu a reușit să gestioneze relația cu o femeie mai inteligentă ca el.

„Bărbații români din ziua de azi mi se par lași. În loc să te mândrești că ai alături o femeie puternică, inteligentă și încă în putere, tu preferi să bați în retragere. Dar ăștia sunt bărbații noștri, în marea lor majoritate, din ziua de azi. Bat în retragere! Se tem de o relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei! Așa că, deși știu că nu e bine să te implici în chestiuni delicate, iar Oana e una dintre prietenele mele de suflet, îi spun direct că poate ar fi mai bine să se detașeze și să accepte că ar trebui să deschidă un capitol nou în viața sa!’, a mai spus Cătălin Botezatu.

Continuarea pe bzi.ro