18.3 C
Iași
marți, aprilie 30, 2024

George Burcea încă nu a renunțat la Viviana Sposub. Cum îl ține în șah frumoasa brunetă pe actor

Must Read

Potrivit ultimelor informații, George Burcea încă nu a renunțat la idila cu Viviana Sposub, cei doi fiind văzuți din nou împreună. Din câte se pare, cei doi au revenit la sentimente mai bune dându-și o nouă șansă. Cu toate acestea, George Burcea încă este ținut în șah de Viviana Sposub și mai are de lucru până să-i reintre în grații.

Recent, Cancan.ro i-a surprins împreună pe George Burcea și Viviana Sposub, semn că au revenit la sentimente mai bune, după o despărțire de aproape trei luni. Surpriză, însă! Cei doi sunt împreună, dar nu prea sunt! Din câte se pare ar exista un pact ciudat între cei doi.

George Burcea încă nu a renunțat la Viviana Sposub
În timp ce Andreea Bălan radiază de fericire la brațul noului iubit, Victor Cornea, George Burcea trece prin momente dificile. El a fost nevoit să își vândă mașina din lipsă de bani și nici cu iubirea nu stă prea bine. La începutul verii, imediat după întoarcerea din America, actorul și Viviana Sposub și-au spus adio. Motivul real îl știe numai frumoasa prezentatoare, pentru că ea este cea care a luat decizia, motivând că nu mai are aceleași sentimente. Desigur, ea a invocat și anumite lucruri care o deranjau la George, mici probleme care au existat încă de pe vremea în care au decis să formeze un cuplu, dar care nu s-au rezolvat de-a lungul timpului.

Șocat, George a decis să-i acorde spațiu Vivianei, așa că și-a luat fiicele și a plecat la Botoșani, pe meleagurile unde s-a născut. În tot acest timp, fosta vedetă Kanal D părea să-și fi găsit fericirea lângă un alt bărbat, cel puțin așa vorbeau gurile rele. Ea a negat vehement și a declarat că bărbatul cu care a fost văzută în repetate rânduri este numai un prieten apropiat.

În urmă cu ceva timp, cei doi i-a fotografiat pe George Burcea și Viviana Sposub împreună, în timp ce se urcau într-un uber pentru a merge, cel mai probabil, la ziua unui amic comun. Încă îndrăgostit până peste urechi, actorul s-a purtat ca un adevărat gentlman, iar cei doi păreau să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, care durează de mai bine de trei ani. Surpriză însă. Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, George este cel care face eforturi disperate pentru a-i reintra în grații frumoasei brunete, în timp ce ea este în… așteptare.

Continuarea pe bzi.ro