25.3 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Rona Hartner este în culmea fericirii! Ce veste a primit vedeta din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Must Read

Rona Hartner a avut parte de cea mai frumoasă surpriză în urmă cu puțin timp. După ce a aflat că are din nou cancer cu metastaze la creier, artista a împărtășit cu fanii săi vestea așteptată de toată lumea. Se pare că tratamentul pe care l-a urmat a dat randament.

Nu mai este un secret faptul că Rona Hartner s-a confruntat cu probleme destul de mari de sănătate de-a lungul timpului printre care se numără și lupta cu cancerul. Aceasta a scăpat prima dată de această problemă, urmând ca în urmă cu câteva luni să primească vestea proastă potrivit căreia cancerul s-a extins la plămâni și la creier.

Rona Hartner a scăpat de cancer

Artista a fost internată în spitalele din străinătate pentru ca medicii să o poată ține sub observați și pentru a-i administrat tratamentele potrivite. Acest lucru ar fi fost vital pentru Rona, deoarece tratamentul miraculos al medicilor ar fi scăpat-o și a doua oară de cancer, după cum a declarat chiar ea.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Rona Hartner a avut încredere în tratament

Deși soarta părea că nu este de partea ei, Rona Hartner a luat decizia de a lupta cu toate puterile și de a-și păstra credința. În urmă cu o lună aceasta menționa că singurul efect pe care tratamentul îl are asupra sa este faptul că a luat câteva kilograme în plus.

„Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, spunea Rona Hartner acum o lună, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.