9.2 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Semnul divin primit de Gabriela Cristea și soțul ei de la Dumnezeu in momentul construirii casei

Must Read

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, doi dintre cei mai îndrăgiți membri ai showbiz-ului românesc, au primit un semn divin atunci când și-au construit casa. În timpul lucrărilor de amenajare, cei doi soți au descoperit un cuib de guguștiuci chiar în camera care urma să fie a copilului lor. Și, mai mult decât atât, păsările au făcut puiuți exact în momentul în care au primit acest frumos semn, confirmând astfel că viața lor se va schimba în mod miraculos.

Gabriela Cristea a avut de înfruntat numeroase probleme medicale care o împiedicau să devină mamă. După multe tratamente și dezamăgiri, aceasta și-a pierdut orice speranță că va avea copii proprii. Cu toate acestea, destinul le-a rezervat un semn divin care avea să le schimbe viața.

Casa, locul binecuvântat

În timpul construcției casei lor din Corbeanca, Tavi Clonda a observat cuibul de guguștiuci amplasat lângă camera care urma să fie a copilului lor. La scurt timp, păsările au făcut puiuți, semn ce a întărit convingerea lor că vor fi binecuvântați cu un copil. Soțul Gabrielei Cristea a cerut muncitorilor să aștepte până puii vor învăța să zboare, pentru a-și putea continua nestingheriți lucrările. Aceasta a fost o dovadă clară că viața lor se va schimba în bine.

Gabriela Cristea povestește cu emoție: „El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca și hotărâsem ca asta e camera copilului, așa mai departe. Noi am făcut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajată. De ce? Pentru că își făcuseră cuib doi gugustiuci care au făcut puiuți. Au veni muncitorii și voiau să strice cuibul. Tavi le-a spus că nu, să construiască pe lângă, să poată să-și scoată puii la lumină. Apoi, evident, am stricat cuibul că și eu au plecat. Tavi a zis că asta a fost un semn și am știut că în camera aia vom avea un copil, chiar doi.”

O binecuvântare în plus

După nașterea micuței Victoria, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au simțit că au primit deja o adevărată comoară. Cu toate acestea, viața le-a mai rezervat o surpriză minunată. Foarte curând, prezentatoarea a rămas din nou însărcinată și au avut parte de o a doua fetiță, Iris. Aceasta a fost o adevărată binecuvântare pentru întreaga familie, aducând o bucurie imensă și confirmând că casa lor a fost într-adevăr consacrată de o putere divină.

Gabriela Cristea a mărturisit cu emoție: „Iris a fost un bonus fabulos. Noi am zis că e minunat că avem deja un copil sănătos. După ce credeam că nu mai vom avea șansa să fim iarăși părinți, am aflat că după naștere, organismul nostru este atât de pregătit încât poate suporta fără probleme o a doua sarcină. A fost un bonus extraordinar pentru noi.”

Casa în care au fost primiți cu dragoste și încredere păsărelele micuțe a fost și va fi întotdeauna o mărturie a speranței și miracolului. Această poveste de viață ne amintește că nu trebuie să pierdem niciodată speranța, deoarece răsplata poate fi cu mult mai mare decât ne imaginăm.