Amuzant! Doua cateluse atat de simpatice au o reactie adorabila!

  1
  686

  Doua cateluse atat de frumoase si simpatice au o reactie adorabila in momentul in care sunt intrebate care dintre ele si-a facut nevoie in bucatarie.

  Acestea par cele mai cuminti cateluse de pe pamant si iau o atitudine de nevinovatie si au o reactie adorabila cand stapana le intreaba cine este de vina. Momentul cu adevarat amuzant este cel in care catelusa mai mare isi indreapta labuta catre cea mai mica, acuzand-o ca ea este cea care si-a facut nevoile in bucatarie. Aceasta reactie adorabila ne surpinde foarte placut!

  Nu avem de unde sa stim care este cu adevarat vinovata, insa momentul a fost atat de amuzant, incat stapana nici nu mai are cum sa fie suparata pe cele doua catesule ale sale. La fel cum un copil mic este cel care este cel mai criticat pe catre fratele sau sora mai mare, asa s-a intamplat si in aceasta situatie in care catelusa mai mica este parata de sora ei mai mare. Acestea par a fi doi copilasi atat de simpatici si de adorabili, incat nu ai cum sa fi suparat pe ei. Indiferent de cine este vinovata dintre cele doua cateluse, stapana este cea care trebuie sa faca curat in urma lor. Catelusele din imagini isi privesc stapana ca pe o mama care le cere socoteala copiilor sai pentru ce au facut rau in casa.

  Inca o data ne este demonstrat cat de destepte pot fi animalele si ca inteleg foarte bine ceea ce noi le spunem. Chiar daca acestea nu pot vorbi, prin gesturile si prin atitudinea lor, animalele domestice incearca sa comunice cu noi. Acestea ne iubesc neconditionat si vor incerca sa ne apere si sa fie alaturi de noi in cele mai grele momente.

  „Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gandire rudimentara si bucurie netulburata. Nu le deranja bucuria, nu le hartui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra impotriva intentiei lui Dumnezeu.”

   

  Comentariile sunt închise.