18.5 C
Iași
joi, mai 2, 2024

“Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta”

Must Read

Deși, în ultima vreme, este mai puțin prezentă în spațiul public și mai mult în mediul virtual,

Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că este pregătită să candideze la Președinția României, în 2024. De altfel, vedeta a cochetat și în trecut cu politica.

Oana Zăvoranu a declarat recent, pe contul său de socializare, că vrea să candideze la Președinție, mărturisind că mesajele de încurajare venite de la fani i-au dat încredere. Vedeta, în vârstă de 48 de ani e decisă să candideze la alegerile din 2024.

Nu este pentru prima oară când vedeta cochetează cu politica. Dacă vă amintiți, în 2008, Corneliu Vadim Tudor anunța, cu surle și trâmbițe, că Oana Zăvoranu va candida pentru un mandat de deputat pe lista PRM. Ulterior, a decis ca actrița să-i fie consilier de imagine. Apoi, în 2001 primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dezvăluia că Oana Zăvoranu va fi noul său consilier pe relația cu mass-media, calitate pentru care actrița nu va fi remunerată.

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, un fan a întrebat-o pe Oana care crede că este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România. Răspunsul vedetei nu s-a lăsat mult așteptat.

„Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!’, a declarat Oana Zăvoranu pe Instagram.

De altfel, vedeta le mai pregătește fanilor ei o surpriză – va scrie o carte despre viața ei.

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți’, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Vestea că Oana Zăvoranu va candida la Președinție este și nu este surprinzătoare, dat fiind că este la curent cu viața politică, în care s-a implicat nu o dată. Anul trecut, în noiembrie, Oana dezvăluia că este consilier pro bono al primarului Cristian Popescu Piedone.

„Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătită, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar banii publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut. Mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz, aici mă pricep. Sunt consilier voluntar’, declara vedeta, la „Xtra Night Show’.

„Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele. Le gospodăresc cu soțul meu, dar în primul rând cu mine. Puterea exemplului este cea mai bună’, a mai spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.