11.4 C
Iași
joi, mai 9, 2024

Botine maro – sunt la modă în acest sezon? Ce model să alegi?

Must Read

Indiferent de stilul vestimentar preferat, garderoba ta are nevoie de o pereche de botino maro. Reprezintă o încălțăminte de bază pentru ținutele de toamnă, iarnă și chiar și pentru unele ținute de primăvară. Sunt la fel de stilate și de versatile precum botinele de culoare neagră, însă sunt mai sofisticate și contribuie la diversificarea ținutelor vestimentare. Maroul este o culoare populară în acest sezon, iar dacă îți dorești încălțăminte de culoare maro, vei avea la dispoziție botine cu talpă joasă, cizme până la genunchi, cizme de piele întoarsă sau botine cu toc. Cizmele și botinele maro, fie elegante, fie casual, sunt atât de clasice și de versatile încât funcționează cu orice stil vestimentar. În funcție de modelul ales, le poți purta cu rochii, cu fuste, cu pantaloni sau cu blugi în toate stilurile.

Botine maro cu blugi cu croială dreaptă

Dacă dorești să îți actualizezi ținutele cu o pereche de botine de culoare maro, atunci ia în considerare ce nuanță de maro se va potrivi cel mai bine cu piesele vestimentare pe care deja le deții în garderobă, înălțimea tocului care se va potrivi cu stilul tău de viață și care sunt materialele pe care le preferi. Nu poți da greș atunci când optezi pentru o pereche de botine maro și blugi drepți. Pentru partea superioară, poți opta pentru un pulover tricotat, obținând astfel o ținută cochetă, stilată și confortabilă. Poți recrea acest aspect cu orice piese vestimentare din garderoba ta. Pentru un aspect modern și minimal, poți opta pentru un pulover în aceeași nuanță de maro cu a botinelor. În ceea ce privește blugii, cei cu croială dreaptă flatează orice siluetă, însă poți alege și blugi slim fit sau skinny. 

Cizme maro cu o rochie casual

Dacă preferi rochiile scurte sau midi, atunci cu atât mai mult ai nevoie de o pereche de cizme maro. Rochiile scurte sau midi expun frumusețea cizmelor, contribuind la un aspect feminin, modern și stilat. Dacă ești adepta ținutelor elegante, poți purta rochii mini sau midi cu cizme cu toc înalt, cizme până la genunchi sau cizme din piele întoarsă. În schimb, dacă preferi confortul ținutelor casual, poți opta pentru botine maro până la gleznă sau botine combat. Cu un palton supradimensionat, vei obține o ținută confortabilă și la modă. Dacă rochiile mini nu sunt pe placul tău, atunci poți alege rochii midi, rochii maxi, rochii fluide sau rochii tip pulover. Opțiunile sunt nelimitate, însă cu siguranță vei reuși să obții un aspect grozav. 

Botine maro cu pantaloni chino

Dacă prioritizezi atât stilul, cât și confortul atunci când îți alegi ținutele vestimentare, atunci vei merge la sigur cu o pereche de botine maro și pantaloni chino. Botinele de culoare maro sunt pe cât de simple și clasice, pe atât de sofisticate, iar pantalonii chino reprezintă alternativa mai profesională a blugilor, oferind același nivel ridicat de confort. Pentru partea superioară, poți opta pentru o cămașă cu nasturi sau pentru un pulover cu decolteu în V. 

Ghete maro cu blugi cu croială largă

Blugii cu croială largă funcționează excelent cu o pereche de ghete sau botine de culoare maro. Blugii tip culotte cer o pereche de cizme până la genunchi din piele întoarsă. Vei avea siguranța unui aspect elegant și feminin. Blugii lungi cu croială largă pot fi purtați cu botine cu talpă plată, obținând astfel o ținută modernă, dar și confortabilă. Dacă blugii largi nu te caracterizează, îi poți înlocui cu o pereche de blugi drepți, skinny sau bootcut. Pentru un look casual, care este potrivit atât pentru servici, școală, dar și pentru ieșirile în oraș, poți opta pentru o cămașă în carouri, o pereche de blugi albaștri drepți, o pereche de botine maro și un sacou într-o nuanță plăcută de bej sau maro. Iar dacă preferi ținutele simple, însă sofisticate, poți purta botinele maro la o pereche de blugi sau pantaloni chino bleumarin și un pulover bleumarin.