12.4 C
Iași
miercuri, mai 8, 2024

Nepoata lui Nicolae Ceausescu arata senzational in costum de baie! Frumoasa Alexandra este studenta la Arhitectura, unde studiaza designul interior!

Must Read

Nicolae Ceausescu, dictatorul executat in decembrie 1989 dupa un proces sumar, a avut trei copii, pe Nicu, Zoe si Valentin, insa doar ultimul dintre acestia mai traieste. La randul sau, Valentin (68 de ani) are doi copii, pe Daniel (35 de ani), din casnicia cu Iordana Borila, si pe Alexandra (20 de ani), pe care o are cu actuala sotie, Roxana.

Intreaga familie a lui Valentin duce o viata extrem de discreta, evitand aproape total iesirile in public. Intreaga familie a lui Valentin duce o viata extrem de discreta, evitand aproape total iesirile in public
Alexandra a crescut si a devenit o tanara extrem de atragatoare. Ea are un cerc de prieteni extrem de apropiati, majoritatea fiind fosti colegi de la Scoala Centrala, liceu pe care Alexandra l-a absolvit in vara lui 2015. Fiica lui Valentin isi petrece vacantele alaturi de amicii ei, care au fotografiat-o in diverse ipostaze, intr-o poza aparand chiar in costum de baie.

Alexandra Ceausescu este pasionata de design interior, pe care il studiaza la facultatea de Arhitectura. Ea a creat deja mai multe schite, cu interioare de apartamente, fiind laudata de prieteni pentru talentul ei.