13.2 C
Iași
luni, mai 6, 2024

Cât a plătit pentru a-i apărea chipul pe cea mai înaltă clădire din lume: ”Eu sunt Anamaria Prodan”

Must Read

Anamaria Prodan (50 de ani) a petrecut câteva zile la Dubai, de unde a postat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan a apărut pe Burj Khalifa

Impresarul FIFA a publicat un clip video în care chipul său apărea pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (828 de metri). Ea a folosit hashtag-ul ”Eu sunt Anamaria Prodan”.

Cei care vor să afișeze un mesaj, o imagine sau o reclamă pe celebra construcție din Dubai trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă. Trei minute de publicitate costă nu mai puțin de 60.000 de euro, iar în weekend prețul aproape se dublează.

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul: ”Fetiță sau al 4-lea băiat?”. Reacția Anamariei Prodan

După despărțirea de Anamaria Prodan (50 de ani), Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Corina Caciuc, actuala sa parteneră, i-a dăruit un băiat, Liam, iar în perioada următoare va apărea pe lume un nou copil al cuplului.

Laurențiu Reghecampf mai are doi copii, Luca, din prima căsătorie, și Laurențiu jr., din relația cu Anamaria Prodan. După ”venirea” în familie a lui Liam, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit pe rețelele sociale că va avea încă un copil cu actuala sa parteneră.

Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o poză cu un tort pe care era afișat mesajul: ”Fetiță sau al 4-lea băiat?”. Lângă tort era și un pahar.

Cuplul a luat cu paharul o bucată din prăjitura respectivă, iar culoarea din interior a fost albastră, semn că cei doi vor avea încă un băiat.

”Cât despre Laurențiu, îi urăm sănătate, putere de munca și mulți copii! Să îl ajute Dumnezeu să-i poată crește și educa! vă mulțumesc!”, a transmis Anamaria Prodan, potrivit a1.ro.