16.9 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

„În viața mea nu vreau să mai aud de tine”

Must Read

În ultimul timp, internauții au început să bănuiască o nouă posibilă separare în lumea showbiz-ului românesc, iar de această dată se pare că vorbim despre Oana Radu și soțul ei. Cei doi s-au căsătorit civil în 2020, însă acum au început să apară o serie de indicii care sugerează că dragostea lor ar putea să fi atins un moment dificil, confirmând astfel ideea că iubirea poate fi trecătoare, așa cum spune si zicala conform căreia „dragostea durează doar trei ani”.

Aceste semne ale unui potențial divorț între cei doi devin din ce în ce mai evidente pe contul de Instagram al artistei. În urmă cu câteva zile, Oana Radu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil” împărtășea cu admiratorii săi faptul că trece printr-o perioadă dificilă în viața ei și că simte nevoia de mai multă liniște și distanțare de mediul online. În prezent, apar și alte detalii care ies la iveală cu privire la această situație

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză…Revin curând”,  a mărturisit Oana Radu pe rețelele sale de socializare.

Bănuielile au pornit de la faptul că Oana Radu a lansat recent o piesă nouă, plină de melancolie, care vorbește despre finalul unei povești de dragoste, sugestivă și prin titlul melodiei, care pare să indice o despărțire iminentă a cuplului: „În viața mea nu vreau să mai aud de tine”

Până la acest moment, Oana Radu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat bănuiala fanilor, însă referitor la melodia respectivă, artista a ținut să menționeze că este o dedicație pentru situațiile amoroase care nu au un final fericit.

„Cred că și despărțirile aveau nevoie de o piesă a lor! Nu mereu se termină totul frumos, din păcate!”, este mesajul Oanei Radu, pe care l-a lansat odată cu noua sa piesă.

Toate aceste detalii, plus că fanii au observat imediat că de pe profilul de Instagram al Oanei Radu lipsesc imaginile de cuplu, dar și că soțul nu mai apare nici ca manager la contactele sale în calitate de artist, duc la o posibilă ceartă serioasă între ei sau chiar o despărțire.

„Nu mai ai nicio poză cu soțul tău”/ ”Ai zis că treci printr-o perioadă mai grea. Plus că în descrierea de la profil la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel”/ ”Sigur s-au despărțit, nu se urmăresc pe Insta, ea a postat acum câteva zile că trece printr-o perioadă grea și el astăzi a pus un story cu o melodie “Let you go” …. Deci este clară treaba”/ ”Ai divorțat?”, au comentat imediat fanii.