19.3 C
Iași
vineri, mai 17, 2024

„Să ne rugăm pentru ea”

Must Read

Oana Roman a anunțat luni, 16 octombrie 2023, că mama ei, Mioara Roman, urmează să treacă din nou prin sala de operație. Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman se confruntă cu o înrăutățire a stării de sănătate și, din păcate, nimeni nu știe dacă va putea suporta anestezia. „Să ne rugăm pentru ea”.

Mioara Roman, diagnosticată greșit

Nu este o noutate pentru nimeni că Oana Roman, fosta parteneră de viață a Mioarei Roman, se confruntă cu grave probleme de sănătate. În trecut, a fost diagnosticată de medici cu boala Parkinson, însă se pare că afecțiunea a fost identificată greșit, dându-i peste cap organismul.

Mioara Roman a primit tratament nepotrivit stării sale de sănătate, aceasta înrăutățindu-i-se. În cele din urmă, medicii au ajuns la concluzia că femeia suferă de sindromul Parkinsonian, diferit de boala inițială cu care a fost diagnosticată. Din nefericire, a trebuit să suporte consecințe serioase.

A fost internată la spital la începutul lunii

Până recent, Mioara Roman a fost internată într-un centru special pentru vârstnici din Snagov, unde a avut parte de toate îngrijirile și tratamentele necesare din partea personalului medical. Doar că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, astfel încât Oana Roman a dezvăluit că trebuie să fie operată.

Oana Roman a anunțat încă de la începutul lui octombrie 2023 că mama ei nu se simte deloc bine, fiind internată la Spitalul Floreasca din București. Și-a exprimat atunci și dezamăgirea pe care o trăiește față de tatăl său, Petre Roman, care nu s-ar fi interesat de starea fostei sale soții.

Ce operație va suferi Mioara Roman

Nici tatăl său, Petre Roman, dar nici sora ei nu s-ar fi interesat de starea de sănătatea a Mioarei Roman, care s-a înrăutățit în ultimele zile. Mama Oanei Roman a ajuns pe pat de spital și urmează să treacă printr-o intervenție medicală luni, 16 octombrie 2023.

În urmă cu câteva momente, Oana Roman a transmis pe contul său de Instagram că a lăsat-o la școală pe fiica ei, Isabela, și că se îndreaptă spre unitatea medicală unde este internată mama ei. Pentru ziua de luni, 16 octombrie 2023, a fost programată o intervenție laparoscopică.

Oana Roman: „Să ne rugăm pentru ea”

Oana Roman a recunoscut că este îngrijorată privind starea de sănătate a mamei sale, însă are încredere în echipa de medici care va efectua procedura. Ar putea să fie vorba despre o intervenție mai dificilă, fiindcă nimeni nu știe cum va suporta Mioara Roman anestezia.

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a transmis Oana Roman pe Instagram.