21.4 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

„Mi-am pus perdeaua bunicii în cap, pe post de voal”

Must Read

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor și-au unit destinele în urmă cu 40 ani, i-au avut pe cei dragi aproape, iar emoțiile erau mari. Iubirea lor a trecut prin multe încercări, dar viața i-a adus de fiecare dată împreună. Celebra actriță și-a reamintit, la ceas aniversar, cum a fost în ziua în care s-a căsătorit cu Claudiu Istodor, scrie Unica.ro.

Cei doi au fost căsătoriți din 1983 până în 1999 și s-au împăcat după 21 de ani de la divorț. Pe lângă Tudor Istodor, Maia Morgenstern mai are două fiice din alte relații, pe Eva Lea Cabiria și pe Ana Isadora.

Maia Morgenstern nu și-a lăsat alesul să o vadă în rochie de mireasă înaintea nunții

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au făcut doar cununia civilă. Cu toate astea, marea actriță a respectat tradiția și a ales să nu fie văzută de alesul ei înaintea marelui eveniment.

„40 de ani! Fix. Pe cale consecință, că Tudor are 39. Altfel, greu îmi aduceam eu aminte anul, mai ales anul. Cred, totuși că m-am dus să mă îmbrac la o prietenă, să nu mă vezi mireasă înainte de nuntă (mă rog, cununia civilă, că atât s-a putut). Așa parcă zicea tradiția: să nu mă vezi!”, povestește Maia Morgenstern pe o rețea de socializare, despre ziua în care s-a căsătorit cu Claudiu Istodor.

Cum a arătat rochia de mireasă a Maiei Morgenstern

Actrița a avut o rochie neconvențională și un buchet cu floarea miresei.

„Rochia de mireasă era ceva special: pânză topită albă, legată în talie cu o bucata de sfoară (…) Mi-am pus perdeaua bunicii în cap, pe post de voal. Perdea croșetata manual, din bumbac și mătase, cu ochiuri mari, ca o plasă de pescar. Mi-am pus-o pe cap: era foarte grea. Și m-am gândit să prind colțurile de încheieturile fiecărei mâini. A fost bine. Prin ochiurile plasei am strecurat flori de floarea miresei. Din buchetul de mireasă: era vremea lor. Și mai e vremea lor: flori de floarea miresei”, a spus artista.