7.3 C
Iași
joi, februarie 29, 2024

O femeie dă un anunţ la matrimoniale: “Caut bărbat cu următoarele calităţi: să nu mă bată, să nu fugă de la mine şi să fie bun în pat.” Uitați-vă și voi ce pățește:

Must Read

Rasul înseamnă mai mult decât umor! Nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz. In cele mai grele clipe, romanul tot a gasit un moment in care sa-si dea capul pe spate si sa rada in hohote.

Apoi, nu exista nicio lege prin care rasul, in Romania, sa fie interzis. O porție bună de râs, un chicotit sunt binevenite oricând, așa că vă propun un banc amuzant despre MATRIMONIALE si despre micile surprize din viața de zi cu zi:

 

O femeie dă un anunţ la matrimoniale:
“Caut bărbat cu următoarele calităţi: să nu mă bată, să nu fugă de la mine şi să fie bun în pat.”
Primeşte multe telefoane, dar un tip vine chiar la uşă:

– Bună, sunt Bob. Nu am mâini, deci n-o să te bat şi nu am picioare, deci n-am cum să fug.
– Şi de unde ştiu eu că eşti bun în pat?
– Am sunat la uşă, nu-i aşa?

Trei surori se căsătoresc în acelasi timp.

Mama lor este însă foarte curioasă cum trece luna de miere.

Se înteleg ele, femeile, să-si trimită scrisori una alteia despre cum decurg lucrurile si că pentru ceea ce nu se poate scrie vor folosi cuvintele „ardei umpluti:.

Asa, mama va sti cât de multumite sunt scumpele ei fete.

Cea mai mare dintre surori îi scrie: „Este foarte bine în luna de miere. Sotului meu îi plac ardeii umpluti si mănîncă unu-doi pe zi.”

Soseste scrisoare de la fiica mijlocie:

Totul este frumos si bine. Sotul meu iubeste ardeii umpluti si mănîncă pe zi câte cinci, chiar sase bucăti.”

„Ei, asa da”, gîndeste mama multumită.

Nu peste mult timp soseste scrisoare de la mezina familiei.

„Ne simtim extrem de bine. Sotul meu adoră ardeii umpluti. Mănâncă câte sapte-opt pe zi. Sunt zile în care mănîncă si zece, după care el linge cu grijă oala, iar eu, lingura de lemn.”😛😛😛

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Trei moldoveni la oraş se întâlnesc după o perioada de timp pentru a-şi împărtăşi experienţele:– Ce bine era la ţară, mă! Pe jos scândurile erau drepte şi puteam liniştit să merg dintr-un cap’ în altul al camerei. Aici la oraş ameţesc să tot urmăresc şipcile alea mici de pe jos!–

În fiecare seară când vin acasă trebuie să scol din somn trei vecini pentru că pe lift scrie “Numai pentru patru persoane!”– Eu sunt cel mai năpăstuit. De fiecare dată când mi se făcea sete acasă mă duceam la cişmea şi beam după poftă. Acum mă duc, trag de funie şi până să pun gura la apă să şi termină şi trebuie să aştept iar să se umple găleata, iar trag de funie, dar tot aşa păţesc!😛