7.4 C
Iași
luni, mai 13, 2024

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai inspirate mesaje, urări și felicitări pe care să le transmiți de Sfântul Andrei celor dragi

Must Read

Sfântul Andrei este sărbătorit în fiecare an pe data de 30 noiembrie. Începând cu anul 1995, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca sărbătoarea să fie însemnată cu crucea roșie în calendarul bisericesc.

Mii de români îșu serbează onomastica astăzi, de Sfântul Andrei. Iată mai jos o serie de mesaje, urări, felicitări și sms-uri pe care le puteți transmite prietenilor, rudelor sau colegilor care poartă numele de Andrei.

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai inspirate mesaje, urări și felicitări pe care să le transmiți de Sfântul Andrei celor dragi

“La mulți ani de Sfântul Andrei! Fie ca această zi să îți aducă bucurie, sănătate și prosperitate în viața ta. Să ai parte de binecuvântările sfântului ocrotitor!”

“În ziua Sfântului Andrei, îți doresc un început de iarnă plin de căldură și lumină. Să fii înconjurat de cei dragi și să ai parte de bucurii neașteptate!”

“Sfântul Andrei să aducă în casa ta lumina credinței, armonia familiei și roade bogate în toate aspectele vieții. La mulți ani cu sănătate și fericire!”

“Cu ocazia Sfântului Andrei, îți doresc un drum luminat de succes, o inimă plină de iubire și un suflet înfloritor. La mulți ani și sărbători cu bine!”

“Fie ca Sfântul Andrei să îți aducă împliniri și realizări în toate planurile vieții tale. Să ai parte de călătorii frumoase și clipe de bucurie alături de cei dragi! La mulți ani!”

“În ziua Sfântului Andrei, să ai parte de lumina credinței, puterea de a depăși orice obstacol și dragostea celor dragi. Sărbători cu bucurie și armonie în suflet! La mulți ani!”

“Sfântul Andrei să îți aducă lumină în suflet, sănătate în trup și izbânzi în toate proiectele tale. La mulți ani cu fericire și binecuvântări din belșug!”

Alege mesajul care se potrivește cel mai bine relației tale cu persoana căreia îi dorești sărbători fericite de Sfântul Andrei.

Mesaje de Sfântul Andrei. Iată câteva idei de SMS-uri pentru a sărbători Sfântul Andrei:

“La mulți ani de Sfântul Andrei! Fie ca această zi să îți aducă lumina credinței și bucuria sărbătorilor. La mulți ani cu fericire și realizări!”

“Sfântul Andrei să îți aducă inspirație, sănătate și reușite în toate planurile tale. La mulți ani cu bucurie și împliniri!”

“În ziua Sfântului Andrei, îți trimit cele mai calde gânduri. Fie ca această sărbătoare să îți aducă momente frumoase și realizări deosebite. La mulți ani cu dragoste!”

“Cu ocazia Sfântului Andrei, îți doresc un început de iarnă plin de lumină și căldură. Să ai parte de zile senine și clipe de bucurie alături de cei dragi. La mulți ani cu sănătate și fericire!”

“Sfântul Andrei să îți aducă noroc și prosperitate în viață. Fie ca această zi să fie plină de momente frumoase și împliniri personale. La mulți ani cu bucurie și reușite!”

“Cu ocazia Sfântului Andrei, îți trimit cele mai bune urări! Să ai parte de o zi minunată, plină de dragoste și bucurie. La mulți ani cu fericire și izbânzi!”

“Fie ca Sfântul Andrei să îți aducă liniște în suflet, sănătate în trup și zâmbete în fiecare zi. La mulți ani cu binecuvântări și armonie!”

Urări pentru Sfântul Andrei

“La mulți ani de Sfântul Andrei! Fie ca această zi să-ți aducă lumina credinței, bucuria sărbătorilor și împliniri deosebite. Să ai parte de sănătate și fericire în viața ta!”

“Cu ocazia Sfântului Andrei, îți doresc un început de iarnă plin de căldură, dragoste și izbânzi. Sărbători fericite și momente pline de bucurie alături de cei dragi! La mulți ani!”

“Sfântul Andrei să-ți lumineze calea și să-ți umple inima de căldură. Fie ca această zi să-ți aducă belșug și sănătate. La mulți ani cu fericire și izbânzi!”

“În ziua Sfântului Andrei, să ai parte de noroc, sănătate și reușite în toate planurile. Fie ca bucuriile sărbătorii să te însoțească mereu. La mulți ani cu dragoste și prosperitate!”

“Cu ocazia Sfântului Andrei, îți trimit cele mai bune urări! Fie ca această zi să-ți aducă realizări frumoase și împliniri personale. La mulți ani cu bucurie și prosperitate în viața ta!”

“Sfântul Andrei să-ți aducă un început de iarnă plin de lumina credinței, căldura familiei și reușite în toate demersurile tale. La mulți ani cu fericire și împliniri!”

“La mulți ani de Sfântul Andrei! Fie ca această zi să-ți aducă zâmbete, momente de neuitat și împliniri pe măsură. Sărbători cu bucurie și liniște în suflet!”

“Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La munți ani!”.

Cine a fost Sfântul Andrei

Sfântul Apostol Andrei și fratele său, Sfântul Apostol Petru, au fost fiii lui Iona, un pescar sărac din Galileea. Ei au călcat pe urmele tatălui, trăind din pescuit până când l-au auzit pe Sfântul Ioan Botezătorul predicând în pustiul Iordanului și vestind venirea lui Mesia. Martor la botezul lui Iisus Hristos în apa Iordanului, Andrei l-a auzit pe Sfântul Ioan Botezătorul spunând: „Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii”.