15.3 C
Iași
sâmbătă, mai 11, 2024

Claudia Puican: „Sper să am o sarcină ușoară”. Armin Nicioară: „Eu merg la biserică și am încredere că o să fie bine din prima”

Must Read

Nu mai este un secret faptul că Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot avea, pe cale naturală, un copil. Însă, aceștia nu se dau bătuți și nu-și pierd speranța că Dumnezeu le va oferi, la un moment dat, un bebeluș.

„Deja se știe că noi nu putem să facem un copil pe cale naturală.(…) Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut”, a spus Claudia Puican, în cadrul ediției de 1 Decembrie a emisiunii „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Claudia și Armin nu renunță, dorind să facă tot ce le stă în putere pentru a avea un copil împreună.

„Da, noi ne-am făcut toate analizele, acum doar trebuie să și încercăm, dar doctorii ne-au și spus: Nu vă faceți acum speranțe prea mari că gata, din prima și reușiți, că poate o să reușiți din a treia sau a patra sau a zecea, nu se știe.”, a explicat Claudia Puican, potrivit Kanal D.

Aceasta nu va face inseminarea în România, ci în Franța, întrucât i s-au recomandat niște medici foarte buni la Paris: „O prietenă de a noastră a avut un caz reușit acolo și m-a convins să merg la Paris”.

Armin Nicoară este nerăbdător cu privire la acest moment, întrucât își dorește mult un copil și este foarte încrezător că inseminarea va reuși din prima încercare. „Eu merg la biserică și am încredere că o să fie bine din prima. Nici nu am emoții. Singura problemă la noi este programul.”, a declarat Armin Nicoară, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, acesta a mărturisit că nu este deloc agitat, arătându-se foarte liniștit de faptul că toate încep să așeze în favoarea lor. Însă, saxofonistul i-a dat dreptate Claudiei, spunând că doar programul încărcat le pune anumite piedici.

„Nici nu mă stresez, nici nu am emoții, doar singura problemă la noi este programul”, a mărturisit Armin Nicoară, la emisiune.

Armin și Claudia Puican vor să se separe pe scenă

În urmă cu ceva timp, Armin și Claudia ne-au mărturisit că își doresc să nu mai petreacă atât de mult timp împreună la evenimente, pentru a nu deteriora relația pe care o au. Nu este vorba de o despărțire în viața reală, ci doar de o pauză de la a cânta împreună.

„Armin Nicoară: Pot spune că nu prea am mai avut viață personală. Și în viața de cuplu e un pic mai greu. Lumea mă acuză că sunt prea glumeț, dar crede-mă că stăm 24 din 24, la evenimente, acasă și atunci clar eu sunt mai vorbăreț. Îmi place să mai schimb, să mai ies din atmosfera asta a noastră, nu-i deloc ușor. Viața noastră dacă am da-o cuiva, cred că ar claca psihic. Eu văd la Claudia. Sunt zile în care începe să plângă și îmi spune că e prea mult.

Claudia Puican: Eu nu știu să mă detașez și sunt ca un burete care absoarbe toată energia. Oboseala, nu ai un program echilibrat de masă, doar pe mașină, drumuri, mie îmi e greu. Mă gândesc bine la treaba asta, să ne separăm cumva, că stăm non-stop împreună. La un moment dat intervine monotonia și începi să te cerți. Am zis să mai mergem și separat.”, au declarat cei doi, la WOWnews.

Claudia Puican s-a săturat de criticile referitoare la încălțămintea sa!
Sătulă de comentariile referitoare la încălțămintea sa cu toc jos, Claudia Puican s-a hotărât să lămurească acest subiect și le-a închis gura răutăcioșilor.

Interpreta de muzică de petrecere a dezvăluit că majoritatea perechilor sale de sandale sunt făcute la comandă și acestea nu au un toc mai mare de 5 cm. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că stă în picioare la evenimente câte 7-8 ore și îi este foarte greu să reziste pe tocuri.

„Sunt înaltă și tocmai de aia îmi permit să îmi fac sandale de 5 cm la comandă, fără platformă că nu suport. Vă rog frumos să nu îmi mai dați mesaje că nu mai pot să mi se zică mereu „schimbă sandalele, schimbă sandalele”. Băi frate, lăsați-mă în pace pentru că nu cântați voi în locul meu 7 ore. 8 ore, non-stop să stai pe tocuri este foarte greu pentru o femeie.

Tocmai de aceea, majoritatea fetelor își iau adidași sau papuci. După ora 00:00 le vezi pe toate în adidași. Eu nu vreau să mă schimb în adidași. Eu vreau să stau pe tocuri până la final deoarece consider că un artist, când se prezintă undeva, trebuie să fie îmbrăcat și aranjat top. Cum ar fi să apar eu la spectacol și după ora 00:00 să îmi iau adidași? Ce părere ați avea despre mine ?”, a spus Claudia Puican în mediul online, potrivit kfetele.ro.