8.2 C
Iași
vineri, februarie 23, 2024

Oana Roman condamnă obiceiul tăierii porcului în preajma Crăciunului: „Nu sunt vegetariană, mănânc porc de Crăciun, dar nu vreau să văd . Mi se pare foarte urât să filmezi și să postezi așa ceva”

Must Read

Chiar dacă este adepta cărnii de porc, Oana Roman spune că nu este de acord cu videoclipurile distribuite pe rețelele sociale în care porcii sunt sacrificați. Vedeta nu a fost niciodată martoră la un astfel de eveniment și nici nu și-ar dori să fie.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman își amintea cu nostalgie de perioada Crăciunului petrecută în copilărie, care era perfectă, întrucât toți membrii familiei erau împreună, stăteau la masă, iar cadourile nu lipseau.

„Eu nu mergeam cu colindul, dar vedeam colindători pentru că noi întotdeauna de Crăciun mergeam la Predeal, de când mă știu eu, practic prima dată m-au dus când aveam vreo 7-8 luni și în fiecare an de Crăciun era o tradiție la noi în familie să mergem la Predeal. Aveam niște oameni care închiriau o casă practic, casa lor.

Ei plecau de acasă și stăteam noi în casa lor. La vila Boicescu, îmi aduc aminte și acum cum se numește. În fiecare an mergeam acolo, făceam bradul, puneam cadourile, mergeam cu prietenii de familie și era foarte frumos de Crăciun. Lucrul ăsta s-a încheiat o dată cu Revoluția pentru că din momentul ăla nu am mai avut timp pentru noi ca familie”, a declarat Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman s-a bucurat de toată magia de la casa lui Moș Crăciun

În perioada sărbătorilor de iarnă, Oana Roman a decis să meargă într-o destinație cu totul și cu totul specială. Vedeta se află împreună cu fiica ei în Laponia, chiar acasă la Moș Crăciun.

”Azi am plâns de emoție văzând natura de o frumusețe absolută. Moșul a vorbit cu atâta blândețe și a spus lucruri emoționante. Am fost fericită. Și acum am lacrimi de emoție. Veniți în Laponia, nu veți regreta.”, a spus Oana în mediul online, conform Fanatik.

”Dacă e să fie, o să fie” Oana Roman vorbește despre un potențial nou soț
Vedeta spune că își va alege următorul partener pe sprânceană, căci nu mai vrea să repete greșelile trecutului. Vrea să aibă grijă pe cine va bagă în sufletul, viața, familia și casa ei, mai ales că este și mama unei fetițe.

„Nu am de unde să știu, doar Dumnezeu știe dacă se va mai întâmpla, însă nu e prea curând. Dacă e să fie, o să fie. Nu mă grăbesc și de data asta trebuie să aleg cu foarte mare grijă”, a spus Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

De altfel, Oana Roman, după separarea definitivă de Marius Elisei, nu vorbește acum pentru prima dată despre o posibilă a două nuntă.

Chiar la începutul acestei luni, după ce a organizat un eveniment unde rochiile de mireasă au fost în prim-plan, vedeta a vorbit și despre alegerea sa vestimentară, dacă va mai ajunge iar la altar.

”Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Dacă ar fi să mă mai mărit… nu știu (nr. dacă se vede iar mireasă), dar nu mi-am pierdut încredere, nu albă (nr. culoarea rochiei pe care o va alege), iau ceva bej”, spunea vedeta la TV.