2.9 C
Iași
miercuri, februarie 21, 2024

Dieta cu care Mihaela Rădulescu a slăbit 32 de kilograme. La ce alimente a renunţat Diva de la Monaco pentru o siluetă perfectă

Must Read

Mihaela Rădulescu, cunoscută pentru prezența sa elegantă și silueta impecabilă, a reușit să piardă 32 de kilograme, obținând rezultatele dorite prin adoptarea unei diete echilibrate și unui regim intens de exerciții fizice.

Dieta cu care Mihaela Rădulescu a slăbit 32 de kilograme. Vedeta a dezvăluit că a întâmpinat dificultăți în gestionarea greutății în timpul sarcinii cu fiul ei, Ayan, acumulând 32 de kilograme, dar a reușit să revină la greutatea sa inițială printr-un efort susținut.

Dieta Mihaelei Rădulescu

Excluderea prăjelilor în ulei: vedeta a subliniat că a înțeles că prăjelile în ulei nu fac bine organismului, fiind un aliment exclus din regimul ei alimentar. Această renunțare la alimente bogate în grăsimi a contribuit semnificativ la procesul de pierdere în greutate.

Masa de seară lejeră și devreme: fosta prezentatoare TV a adoptat obiceiul ca masa de seară să fie lejeră și să fie consumată devreme. Această practică, conform spuselor sale, contribuie la menținerea greutății corporale și la o digestie mai eficientă.

Gustări între mese: Mihaela Rădulescu a înțeles că gustările dintre mese pot ajuta la reducerea cantității de alimente consumate la mesele principale. Acest aspect a devenit o formă de disciplină alimentară pentru ea.

Consumul de apă și ceaiuri: vedeta a subliniat beneficiile consumului de apă și niscaiva ceaiuri în cadrul dietei sale. Aceste lichide au contribuit la hidratarea corespunzătoare a organismului și la menținerea senzației de sațietate.

Evitarea dulciurilor: Diva de la Monaco a reușit să se abțină de la dulciuri și ronţăieli, contribuind astfel la menținerea echilibrului caloric și la reducerea aportului de zahăr și grăsimi nesănătoase.

Preferința pentru alimente netratate cu îngrășăminte sau pesticide: vedeta acordă o atenție deosebită calității alimentelor, preferând alimentele care nu sunt încărcate cu îngrășăminte sau pesticide. Această opțiune alimentară se încadrează în preocuparea pentru un stil de viață sănătos.

Astfel, chiar dacă a acumulat 32 de kilograme în timpul sarcinii, Mihaela Rădulescu a reușit să-și recapete silueta impresionantă și să mențină o formă fizică excelentă la vârsta de 54 de ani. Aceasta nu doar că a urmat sfaturile experților în nutriție și fitness, dar a adoptat și un mod de viață sănătos și activ.