23.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Românii se descurcă în orice situație. Au tăiat porcul în….. mijlocul sufrageriei

Must Read

Tradiția e sfântă pentru români indiferent de circumstanțe. Dovada fiind un videoclip scurt în care o familie își taie porcul de sărbători în mijlocul sufrageriei.

Nu știm unde a fost filmat, dar cert este că acțiunea a devenit virală pe internet și a strâns un val de comentarii haioase.

„Pai oamenii stau la caldura, nu ca toti fraierii la frig:)))))))”, „L-au taiat cind statea porcul linistit si se uita la serialul lui favorit!”, „Asta ca să nu îl vada vecinii ca altfel împărțea șoricii”, sunt doar câteva comentarii din miile de reacții.

O doamnă a încercat chiar să „lămurească” situația:

„Concluzia mea este că D-l „Porcul” a trăit în casă cu ei …cum să-l dea afară!Sărăcuțul nu a fost înjunghiat ci a făcut stop cardio respirator,de pârlit nu trebuie pârlit că au început epilare definitivă cu laser de când era mic sau poate suferea bietul animal de alopecie ,de afumat îl afumă tot în casă (au și fumători in familie).Operatiune

„tăierea porcului” se vede live chiar 4DX fără popcorn pentru cei care stau pe canapea,dar urmează șoriciul și e și bio. Mno cu mirosul …aici e mister, nu stiu ce au făcut !”, scrie aceasta în spirit de glumă.

Cert este că românul nu vrea să renunțe la porc de pe masa de Crăciun, indiferent de preț sau condiții.

L-au taiat cind statea porcul linistit si se uita la serialul lui favorit!

….nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară si asistă și toată familia la călduricăl-au taiat in casa din cauza lui. Ciolacu,, să nu-i dea amenda…asta înseamnă că în casa s-a produs o crima dacă animalul făcea parte din familie având în vedere ca au copilărit împreună.

Sa sune cineva la politie.Cand eram copil prin 60 am vazut la tara asa ceva taiau porci ii parleau ii spalau afara apoi il bagau in casa unde era pe jos lut il puneau pe un strat gros de paie si l desfaceau acolo si desfacutul era un anume mod slanina era intr o bucata ca un pieptar in care se puneau apoi carnurile si oasele la sarat