11.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

A murit mama lui Adrian Mutu. „Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit!” – Laura Mutu

Must Read

Adrian Mutu este în doliu. Rodica, mama fostului mare fotbalist român, a murit, joi, la vârsta de 71 de ani. Teribila veste a fost dată chiar de sora “Briliantului”, Laura Mutu.

“Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris, pe rețelele de socializare, sora lui Adrian Mutu, conform Stirile Pro Tv.

Mama lui Adi Mutu era originară din satul Inuri, de lângă orașul Topoloveni (Argeș), iar tatăl său este oltean din Gorj. Rodica și Spiridon Mutu au avut mereu o imagine de oameni respectabili, corecți, apreciați, mai ales în comunitățile din care provin, scrie ego.ro.

Rodica Mutu a fost cel mai mare susținător al lui Adrian Mutu

Încă de la debutul său în fotbal Rodica Mutu și-a susținut fiul necondiționat. Femeia a avut încredere că fiul său va ajunge un fotbalist de renume și așa a și fost.

„S-a dus la fotbal la 6 ani și 7 luni, la selecție, apoi a venit acasă și m-a certat. `Nu m-au primit că nu mă încadrez la vârstă! De ce m-ai născut în 1979 și nu în 1978?! Așa, eram la fotbal acum`, mi-a zis supărat. N-a făcut mai multe năzbâtii decât alții de vârsta lui, și-a văzut de fotbal.

Era îndrăgostit de stadionul din Trivale, acolo îl găseai tot timpul. Bărbatul meu, matematician fiind, ar fi vrut să-l tragă spre carte, spre matematică. Îi zicea să nu păcălească, să aleagă ori fotbalul, ori cartea. Eu am spus să-l lăsăm să facă orice vrea”, a povestit Rodica Mutu, conform Spectacola.

“Pe Rodica am cunoscut-o de mult și pot să vă spun că ea era prima vioară în familie, pentru ca șotul, Spiridon, era mai taciturn. Era o fire băiețoasă și toata ziua-buna ziua bătea mingea pe maidan cu copiii de seama ei.

Stătea în poartă, de unde conducea cu autoritate ostilitățile de pe teren. Talentul fotbalistului Mutu are rădăcini în pasiunea mamei sale. Ea este cea care i-a imprumutat lui Adi firea aceea arțăgoasă, de luptător.

Tot Rodica este cea care l-a susținut înca de la început sa meargă pe acest drum, deși, în majoritatea cazurilor, băieții sunt susținuti de tați să joace fotbal, pe când mamele se impotrivesc”, a dezvăluit doctorul Mihai Nurciu, pentru sursa citată.