22.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Oana Roman: „Am făcut foamea. Părinții mi-au dat bani 3-4 luni de chirie. În rest, n-am mai văzut bani de la ai mei”

Must Read

Oana Roman a participat la jocul „Am/ N-am”, o rubrică populară de la Xtra Night Show, în cadrul căreia a dat câteva răspunsuri care i-au intrigat pe telespectatori.

Vedeta a mărturisit că are o mare obsesie pentru ca lucrurile să iasă perfect, așa cum și le propune în minte. De asemenea, a zis că are o mare fobie de reptile. Fosta prezentatoare tv a mai dezvăluit că are un talent despre care nu știe nimeni și asta datorită fostului ei partener, coregraful și dansatorul Cornel Păsat.

„Știu să dansez foarte bine. Știu vals, tango, salsa, din astea. Am trăit opt ani cu un dansator, ce crezi?”, a explicat Oana Roman la Antena Stars, conform Fanatik.

Apoi a venit un moment în care aceasta a recunoscut că după întoarcerea din Franța, de la studii, pe vremea când tatăl ei, Petre, era mare lider politic, a făcut foamea. Părinții n-au ajutat-o foarte mult cu banii. De aceea, o perioadă a trebuit să se descurce cum poate.

„Am făcut foamea. Când m-am cunoscut cu Cornel, tata mi-a zis că mi-am terminat Facultatea, m-am întors: pa! Eu n-am mai vrut să stau cu ei. M-am mutat cu chirie. Mi-au dat bani 3-4 luni de chirie. În rest, n-am mai văzut bani de la ai mei”, a declarat Oana Roman.

Despre relația cu Marius Elisei, întrebată dacă a avut vreo relație toxică, a spus că a fost una din cele mai toxice din viața ei amoroasă. Oana susține că îi pare rău că nu s-a despărțit mai devreme de el, pentru că fiica ei nu merita să trăiască în acea toxicitate.

Oana Roman, dezvăluiri personale la Xtra Night Show: ”Este singurul complex pe care-l am”

Vedeta a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus, a ținut diete, a încercat remedii, iar în unele momente chiar le-a învins, reușind să slăbească substantial. Însă, într-o zonă a corpului, oricât s-a străduit, nu a reușit să scape de surplusul de grăsime, fapt care o deranjează profund, după cum a recunoscut la Xtra Night Show.

„Am, toți avem complexe. Uite gușă e un complex groaznic pe care îl am. Păi acum mă pregătesc. E singurul complex pe care îl am real.”, a declarat Oana Roman, în urmă cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

Vedeta nu a avut cel mai bun an, având în vedere că s-a despărțit de Marius Elisei. Dar nu se grăbește să-și facă un nou iubit, fiind conștientă că trebuie să aleagă de această dată cu mai multă grijă.

„Nu am de unde să știu, doar Dumnezeu știe dacă se va mai întâmpla, însă nu e prea curând. Dacă e să fie, o să fie. Nu mă grăbesc și de data asta trebuie să aleg cu foarte mare grijă.”, a declarat Oana Roman, de curând, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se simte Mioara Roman

Oana Roman a postat, recent, o imagine emoționantă cu mama ei, Mioara Roman. Vedeta a dezvăluit cum se mai simte cea care i-a dat viață, fiind surprinsă de cum a găsit-o la centrul de îngriire.

„Am ajuns la mama. Azi chiar am reușit să vorbesc mai mult cu ea. Este incredibil cât de bine este îngrijită și cât este de bine și în formă având în vedere câte probleme are.”, a scris Oana Roman pe internet, conform ego.ro.